shopy Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 (edited) Vand cutia de viteze despre care vorbeam aic: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?79297-Cutie-viteze-manuala-Cherokee-2-5-TD Lucrarea fost facuta la Dojo, de atunci masina a mai mers doar cateva sute de km, pentru ca mi-am luat alt cazan. Deci, s-a inlocuit kit rulmenti cost 250 euro + transport + vreo 150 euro montaj + ulei nou. Lucrarea fost necesara deoarece la relanti se auzea un zgomot ca un huruit, care disparea cand calcam ambreiajul. Am crezut initial ca e de la ambreiaj, am cumparat/montat kit ambreiaj nou dar zgomotul a ramas. Dupa inlocuirea rulmentilor zgomotul suparator a disparut. Pretul cutiei 375 euro, mai putin decat costul inlocuirii rulmentilor. Daca doriti si reductorul se adauga 100 euro. 0722497066 sau PM Edited May 23, 2018 by shopy E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopy Posted June 6, 2018 Author Share Posted June 6, 2018 Re: Vand cutie viteze Jeep Grand Cherokee 2.5TD (kit rulmenti nou) Se poate inchide, multumesc :cl E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts