shopy Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 (editat) Vand cutia de viteze despre care vorbeam aic: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?79297-Cutie-viteze-manuala-Cherokee-2-5-TD Lucrarea fost facuta la Dojo, de atunci masina a mai mers doar cateva sute de km, pentru ca mi-am luat alt cazan. Deci, s-a inlocuit kit rulmenti cost 250 euro + transport + vreo 150 euro montaj + ulei nou. Lucrarea fost necesara deoarece la relanti se auzea un zgomot ca un huruit, care disparea cand calcam ambreiajul. Am crezut initial ca e de la ambreiaj, am cumparat/montat kit ambreiaj nou dar zgomotul a ramas. Dupa inlocuirea rulmentilor zgomotul suparator a disparut. Pretul cutiei 375 euro, mai putin decat costul inlocuirii rulmentilor. Daca doriti si reductorul se adauga 100 euro. 0722497066 sau PM Editat Mai 23, 2018 de shopy E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Iunie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2018 Re: Vand cutie viteze Jeep Grand Cherokee 2.5TD (kit rulmenti nou) Se poate inchide, multumesc :cl E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate