Vizitator nanuk Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 am fost in we la concert rhcp,la muenchen.si m-am cacat imbracat.in primul rand k atunci cand intri pe olympiastadion te ia cu ameteala (in special dk ai fost pe lia manoliu) in rest,baietii super pro : vin,canta si pleaca.nu se vb cu publicul,nu se ling cu femei pe scena,nimic.dar suna inimaginabil de misto si cand spun asta ma refer si la sonorizare :grin: nu se acopera chitarile cu vocea cu bateria cu.....m-a cam luat apa,dar am ramas f impresionat.ah,si au fost cam 90.000 oameni apreciez eu.nu e nevoie sa spun k nu s-a stat la cozi interminabile la intrare,bere,wurst,tricouri sau iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Foarte tare,RHCP e musai sa-i vezi in concert!!!Daca vin la noi n-am sa ratez concertul.Fericitule :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate