Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cumpar Mitsubishi Space Gear 2,5

Rix

Postări Recomandate

Salut,

Ma intereseaza un Mitsubishi Space Gear 2,5 cu volan pe partea normala (stanga) si neaparat 4x4

Conditii:

-sa fie in stare buna (mechanic si caroserie)

-inmatriculat sau inmatriculabil

-motor diesel

-obligatoriu AC

Bugetul? Se adapteaza in functie de oferta si de cat mai trebuie sa cotizez pentru eventuale reparatii.

Caut pe net de ceva timp, dar gasesc numai prin Portugalia si Spania cate 2-3 la distante de sute de km una de alta.

Stiti ceva mai prin imprejurimi ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cumpar Mitsubishi Space Gear 2,5

Salut,

Ma intereseaza un Mitsubishi Space Gear 2,5 cu volan pe partea normala (stanga) si neaparat 4x4

Conditii:

-sa fie in stare buna (mechanic si caroserie)

-inmatriculat sau inmatriculabil

-motor diesel

-obligatoriu AC

Bugetul? Se adapteaza in functie de oferta si de cat mai trebuie sa cotizez pentru eventuale reparatii.

Caut pe net de ceva timp, dar gasesc numai prin Portugalia si Spania cate 2-3 la distante de sute de km una de alta.

Stiti ceva mai prin imprejurimi ?

Salut...am cautat si eu ceva timp pentru a face un camper mai usor...si nu am reusit sa gasesc.

A fost unul la vanzare aici pe forum...dar pana am facut eu rost de cash...sa dat..:(

Te poti orienta spre ul L300...are si reductor...

https://www.olx.ro/oferta/mitsubishi-l-300-4x4-facelift-delica-ID90Ixp.html

....sau un Hyundai H1 - Starex...era unul la Brasov cu 150000km pe la 4500e...arata foarte bine...nu il mai vad momentan la vanzare...

Bafta la cautari..

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Re: Cumpar Mitsubishi Space Gear 2,5

Date de contact?

:rules

Putin mai complicat.

Aici in buricul desertului nu am semnal pe Vodafone, dar raspund la e-mail aurelian_ro2002@yahoo.com sau seara dupa 19:00 pe skype: galie aurelian

Am in schimb semnal la telefonul local: +966 (0)539194051. Daca primesc beep, sun eu inapoi de pe fix cand sunt in birou (o sa apara cu numar necunoscut)

O sa ajung in tara pe la mijlocul lui Iulie pentru 3 spatamani si daca se aliniaza bine planetele, cam atunci as vrea sa imi cumpar jucaria.

Daca nu... dupa Octombrie :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare