revo Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 La un samurai nepreparat,daca pun distantiere de 3, care ar fi dimensiunea maxima a anvelopelor ,pe jantele originale de 15" ? Multumesc Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI daca pui distantiere nu te ajuta cu nimic,tot iti va atinge in flapsul de la bara si in partea din spate a aripii,respectiv inceputul pragului, va trebui sa si inalti, body lift sau suspension lift, sunt variante mai scumpe si mai ieftine,depinde cat vrei sa investesti in masina :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI daca faci modificarile astea poti sa montezi linistit anvelope 215/80/15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Pai asta e , nu vreau sa investesc mare lucru, i-as pune niste distantiere,anvelope 215-75-15 cu profil Simex ,in cazul acesta ar trebui sa mai decupez din prag mult? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Pai asta e , nu vreau sa investesc mare lucru, i-as pune niste distantiere,anvelope 215-75-15 cu profil Simex ,in cazul acesta ar trebui sa mai decupez din prag mult? s-ar putea sa gresesc,dar nu cred ca o sa gasesti nicaieri 215-75-15 cu profil simex! sau tu te refereai la cauciucuri MT ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Daca nu gasesc Simex,pun MT 215-75-15.Vroiam sa stiu daca ar atinge de praguri Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI va atinge, trebuie sa inalti masina sau sa tai din aripi anvelope copie simex gasesti din mai multe marci de resapate fimex,malatesta,ziarelli,insa turbo,pneus sau varianta silverstone care nu sunt resapate si sunt putin mai scumpe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI mai usor cu informatiile .... :uameni 215/75 merg fara modificari sau mai bine zis..fara sa cumperi aftermarket-uri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI dupa cum zice Florin anvelope originale 215/75/15 injtra fara modificair pe Sam. echivalentul lor ca inaltime in cazult reesapatelor este 195/80/15- de care gasesti copie simex- care intra la fel fara modificari. Urmatoarele sunt 215/80/15 -pentru reesapate (pe care eu le recomand) - unde poti pune cercei mai lungi la arcuri pentru a te inalta un pic. Daca e de taiat din bara fata nu cred ca sunt probleme :grin: eventual tre batut un pic armatura de la prag - din nou fara probleme. spor !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Multumesc :hi Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Am pus pe Samurai BFG MT 215/75/15 nu freaca nici unde. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Si eu am BFG MT 215/75/15 fara modificari. Flansele nu te ajuta sa pui anvelope mai mari, cresc doar encartamentul masinii, si au si ele utilitatea lor. Daca vrei mai mari...treburile se complica. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Pe samy am resapate cpie Simex marimea 215 80 R 15. Masina are body-lift de 5cm si distantiere de 32mm. Masina a avut 195 80 R15 si nu au fost probleme, dar cind am bagat 215... au inceput sa frece in coltul de la prag, drept pentru care a trebuit sa le cam tai colturile si totul este ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Am cumparat pan" la urma un set de B&p Pneus Quattro x Quattro 215-80-15 Urmeaza decupajele :h5 Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator titusgosman Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI am eu distantiere noi pentru samurai,daca vrei suna 0722273742 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI cat ai dat pe gume si de unde le-ai luat?sunt de la aceeasi marca profile mai bune.asta nu e cine stie ce,dar de necaz...mai sunt unele cu crampoane in forma de romb,alea sunt mai bune la noroi.astea cel putin se pot pune fara nici o modificare.cat au fost si de unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Au costat 250 ron/buc , mai sunt inca 4 pentru cei interesati: tel 0745.996699 Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI astea sunt bunicele pentru tine.nu trebuie sa modifici nimic,daca ai arcurile si telescoapela bune nu iti freaca.am avut pe vreo 5 samuraie.numai la unul freca usor in gropi mari,la viraje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI ei bine astea le cam tai in teren .... pe fata iarna-s bune daca-ti tragi ciorapi pe ele :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI ei bine astea le cam tai in teren .... pe fata iarna-s bune daca-ti tragi ciorapi pe ele :ha: :ha: Adica: ......e ceva ce nu-nteleg !!! Ai tu ciorapi de vanzare? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Poate le cumpar eu . Unde le pot vedea? Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI sunt bune de asfalt si offroad soft.de iarna nu prea sunt.nu merg super pe zapada!dar.te descurci tu!oricum,pe zapada sa nu te pre increzi in cauciucuri si sa nu abordezi pante abrupte,ca te dai ca si cu saniuta!grija mare.eu am patit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Au costat 250 ron/buc , mai sunt inca 4 pentru cei interesati: tel 0745.996699 cine ma ajuta si pe mine vreau sa cumpar ceva gume ....225,235/75/15 pentru a mea vitara....si am 300 eur pt treaba asta adica 1200lei max as vrea bp ceva resapate cu profilul acela mai patratos nu cel hard imi spune si mie de unde sa cumpar sapt care vine sa ma duc ekipat la munte nu stie nimeni unde gasesc asa ceva? http://www.bppneus.ro/detalii_produs.php?id=132 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI parerea mea e sa cauti alt profil...asta se incarca cu noroi....si asa ramane....am avut si nu-mi mai trebuie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Astea ar fi de vanzare: noi noute: 1000 ron setul Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate