Vizitator soso-bum Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Astea ar fi de vanzare: noi noute: 1000 ron setul sunt resapate? pune te rog si dimensiunile multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Pneus resapate, 215/80/15 Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Pneus resapate, 215/80/15 lasami te rog un nr de tel pe pm sa te sun maine...primesc un raspuns de la cineva...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: ANVELOPE SAMURAI Astea ar fi de vanzare: noi noute: 1000 ron setul Inca de vanzare ....tel: 0726.289889 Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Hai baieti ca nu am un' sa le tin... Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI ai pus altceva? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Tot acelasi model am pus,dar le luasem pentru un prieten care nu le-a mai cumparat Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Cu 800 lei le cumpar eu. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI nu pot ,imi pare rau Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI multumesc oricum pentru intentie. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI nu pot ,imi pare rau Astea sunt tot mud dar sunt mai mari Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Salut. Le mai ai? Daca da poate ne vedem. Si eu sunt tot din Buzau si as fi interesat de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI da, le am, ai tel mai sus Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI vandute! Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI ce topic... :uameni :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI n-ai ce face? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Le-ai testat la noroi? Se incarca rau? Din cate am vazut este profilul cel mai raspandit pe forum! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Am niste anvelope 255/70/15. Care sunt cele mai ieftine modificari ce trebuie facute sa incapa gumele? TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI nu sant prea late??eu am de 215/80/15 si tot mi se par late. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI Asta am reusit sa iau repede si oricum nu folosesc masina pe strada (au fost luate pe credit-"calu de dar nu se cauta la dinti" :P :P ) Am probat acu pe spate si par sa incapa, iar in fata trebuie data bara jos. A intors cineva jantele standard? E vreo problema? Oare un body lift de 5 cm ar fi suficient? (si ce costuri ar implica) TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: ANVELOPE SAMURAI daca ai jante care seamana cu jantele de aro poti sa le intorci linistit dar sa schimbi valvele . exista un tip de valve de cupru sau de alama ...nu stiu exact dar care ies in afara jentii mai putin de jumate de centimetru. apoi mai trebuie sa fi atent ca nu le poti umfla numai cu un adaptor special pentru tipul ala de valve. P.S.(in teren sant bune gumele cat mai inguste si cu cretele cat mai mari.) mai ales pentru un samurai.dupa ce modifici raza si latimea cauciucului apar alte forte pe planetare si cele aferente. si risti sa strici multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate