Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ANVELOPE SAMURAI

revo

Postări Recomandate

Re: ANVELOPE SAMURAI

daca pui distantiere nu te ajuta cu nimic,tot iti va atinge in flapsul de la bara si in partea din spate a aripii,respectiv inceputul pragului, va trebui sa si inalti, body lift sau suspension lift, sunt variante mai scumpe si mai ieftine,depinde cat vrei sa investesti in masina :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai asta e , nu vreau sa investesc mare lucru, i-as pune niste distantiere,anvelope 215-75-15 cu profil Simex ,in cazul acesta ar trebui sa mai decupez din prag mult?

Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu

Pai asta e , nu vreau sa investesc mare lucru, i-as pune niste distantiere,anvelope 215-75-15 cu profil Simex ,in cazul acesta ar trebui sa mai decupez din prag mult?

s-ar putea sa gresesc,dar nu cred ca o sa gasesti nicaieri 215-75-15 cu profil simex! sau tu te refereai la cauciucuri MT ?

Link spre comentariu

va atinge, trebuie sa inalti masina sau sa tai din aripi

anvelope copie simex gasesti din mai multe marci de resapate

fimex,malatesta,ziarelli,insa turbo,pneus

sau varianta silverstone care nu sunt resapate si sunt putin mai scumpe

Link spre comentariu

dupa cum zice Florin anvelope originale 215/75/15 injtra fara modificair pe Sam. echivalentul lor ca inaltime in cazult reesapatelor este 195/80/15- de care gasesti copie simex- care intra la fel fara modificari. Urmatoarele sunt 215/80/15 -pentru reesapate (pe care eu le recomand) - unde poti pune cercei mai lungi la arcuri pentru a te inalta un pic. Daca e de taiat din bara fata nu cred ca sunt probleme :grin: eventual tre batut un pic armatura de la prag - din nou fara probleme. spor !!

Link spre comentariu

Si eu am BFG MT 215/75/15 fara modificari.

Flansele nu te ajuta sa pui anvelope mai mari, cresc doar encartamentul masinii, si au si ele utilitatea lor.

Daca vrei mai mari...treburile se complica.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Pe samy am resapate cpie Simex marimea 215 80 R 15. Masina are body-lift de 5cm si distantiere de 32mm. Masina a avut 195 80 R15 si nu au fost probleme, dar cind am bagat 215... au inceput sa frece in coltul de la prag, drept pentru care a trebuit sa le cam tai colturile si totul este ok.

Link spre comentariu

cat ai dat pe gume si de unde le-ai luat?sunt de la aceeasi marca profile mai bune.asta nu e cine stie ce,dar de necaz...mai sunt unele cu crampoane in forma de romb,alea sunt mai bune la noroi.astea cel putin se pot pune fara nici o modificare.cat au fost si de unde?

Link spre comentariu

ei bine astea le cam tai in teren .... pe fata

iarna-s bune daca-ti tragi ciorapi pe ele :ha: :ha:

Adica: ......e ceva ce nu-nteleg !!! Ai tu ciorapi de vanzare?

Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu

sunt bune de asfalt si offroad soft.de iarna nu prea sunt.nu merg super pe zapada!dar.te descurci tu!oricum,pe zapada sa nu te pre increzi in cauciucuri si sa nu abordezi pante abrupte,ca te dai ca si cu saniuta!grija mare.eu am patit-o!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator soso-bum

Au costat 250 ron/buc , mai sunt inca 4 pentru cei interesati: tel 0745.996699

cine ma ajuta si pe mine

vreau sa cumpar ceva gume ....225,235/75/15

pentru a mea vitara....si am 300 eur pt treaba asta adica 1200lei max

as vrea bp ceva resapate cu profilul acela mai patratos nu cel hard

imi spune si mie de unde sa cumpar sapt care vine sa ma duc ekipat la munte

nu stie nimeni unde gasesc asa ceva?

http://www.bppneus.ro/detalii_produs.php?id=132

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare