opinion Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 (editat) Salutare Vand o sufa (nu stiu daca e corect termenul) din aia de se pune in "bot" la masina pentru distribuirea fortei (sau poate zic prostii). [ATTACH=CONFIG]288717[/ATTACH] E nou nouta, aia alba din poza. Sper sa nu ma penalizeze adminii dar nu am nici cea mai mica idee cat as putea cere ea ... Daca imi face cineva o oferta (poate imi da si un termen de comparatie) cadem la pace. Daca totusi trebuie un pret zic 50 euro ca sa fie, negociabil usor (adica ma las convins usor ca asta e un pret complet idiot :ha:). Contact aci sau la 0734551876. Adi Eu mersi, insist :) Editat Iunie 20, 2018 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 Re: Vand sufa? Salutare Vand o sufa (nu stiu daca e corect termenul) din aia de se pune in "bot" la masina pentru distribuirea fortei (sau poate zic prostii). [ATTACH=CONFIG]288717[/ATTACH] E nou nouta, aia alba din poza. Sper sa numa penalizeze adminii dar nu am nici cea mai mica idee cat as putea cere ea ... Daca imi face cineva o oferta (poate imi da si un termen de comparatie) cadem la pace. Daca totusi trebuie un pret zic 50 euro ca sa fie, negociabil usor (adica ma las convins usor ca asta e unpret complet idiot :ha:). Contact aci sau la 0734551876. Adi Eu mersi, insist :) Ce lungime are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2018 Re: Vand sufa? Vreo 2m. O masor deseara exact si ii mai fac si o poza in toata splendoarea ei de noua ce e :) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 Re: Vand sufa? Pare o sufa de copac judecand dupa amortizorul de soc pe care este asezata in poza. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2018 (editat) Re: Vand sufa? Nu te contrazic, patura rosie si ochetii erau parte a troliului - nici o legatura cu "sfoara". Asa cum spuneam, doar "sfoara" e de vanzare. LE: o poza care face cat 1000 de cuvinte: [ATTACH=CONFIG]288735[/ATTACH] Hilift-ul de langa are 60''. "Sfoara" undeva intre 180-200cm. Si reducere masiva de pret: 100 lei pret actual. Mersi Editat Iunie 20, 2018 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Re: Vand sufa? Disponibila cat timp anuntul e deschis. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 25, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 No mai dau. Caut masina de teren asa ca va prinde bine la un moment dat :). Se poate inchide, multumesc. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate