carlouk Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 In sfarsit am avut parte de o noua iesire, am fost doua Opel Frontera, desi nu s-a vrut decat o iesire la padure cu grataru aferent, am avut parte si de cateva noroieli si senzatii mai tari catre Batrana, un sat tipic de munte aflat la granita dintre Hunedoara si Timis, cu urcare dinspre Cosava. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana inca cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana Frumos :1 Daca mai aveti foto...mai asteptam...daca nu ...cit mai multe data viitoare! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana pozele nu sunt chiar in ordine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana iara ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana asta a fost Frontera fest? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana inca un rand de poze, nu sunt in ordine, scuze pentru asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana Da :grin:, din pacate am fost doar doua masini, cand ne vom aduna mai multi frati mai mici :j ai lui Isuzu poate vom organiza si noi odata un Frontera Fest , Buna ideea! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana o sa mai pun si altele cand le primesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana Felicitari!Important este sa vrei.... :h5 Ati format deja nucleul FRONTERA... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana Bravo fra" am iesit si eu duminica la 3 Brazi si am chinuit-o un pic...ma bucur sa mai vad fronteristi :h5 I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana trebuia sa vi cu noi.....s-o chinuim impreuna :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Iesire la Poieni Strambu - Batrana un Frontera fest reusit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate