tekno Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 (edited) Din pacate tre sa ma despart de XJ-ul meu: https://www.olx.ro...........html 0729161186 Andrei Edited July 8, 2018 by Astral XJ/NB Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 (edited) Re: Vand Jeep Cherokee XJ 1999, 2.5TD, OME +2", BFG AT 31 Din pacate tre sa ma despart de XJ-ul meu: [ATTACH=CONFIG]289182[/ATTACH] https://www.olx.ro/.........l.html 0729161186 Andrei Daca vrei reclama aici, fa un efort si pune anuntul complet: pret, dotari, poze, etc! Altfel va fi sters! Edited July 8, 2018 by Astral It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekno Posted July 7, 2018 Author Share Posted July 7, 2018 (edited) Re: Vand Jeep Cherokee XJ 1999, 2.5TD, OME +2", BFG AT 31 My bad... :) Jeep Cherokee XJ 1999 L-am achizitionat in martie 2016, din Munchen de la un turc... :))) , nu mai tin minte cati km avea atunci, daca ii cineva curios o sa caut contractul vechi, acum are 261.000, in anunt am scris 270.000 pentru ca umblu constant cu el, ii masina mea de zi cu zi. Cand l-am cumparat huruiau tare rulmentii fata si discurile de frana erau praf, evident ca am ajuns acasa si am schimbat tot. Toate bucsele de pe masina au fost inlocuite cu unele de poliuretan, dupa aia mi se parea prea rigida fata, asa ca am inlocuit bratele inferioare cu unele noi de WJ cu bucse pline de cauciuc, alta viata... si potrivesc, google it! :) , dup'aia au urmat un budget lift kit cu niste amortizoare OME sh, un set de BFG AT KO2 31x10.5R15 noi, si niste distantiere hubcentrice de de 30mm. evident ca era putin mai lenesa cu roti mai mari asa ca i-am facut o resoftare pentru cresterea puterii... Motorul e 2.5 TD VM, da ala... de care se teme toata lumea, inclusiv eu ma temeam, de aia tot in 2016 cand l-am cumparat am curatat sistemul de racire, inlocuit termostat, pompa apa, si radiatorul de racire cu unul de aluminiu, mai gros cu 40%, nu am avut probleme de supraincalzire, testul suprem a fost drumul de anul trecut cu cortul pe pavilion si bagaje pana in Sardegna la Micky's Jump si inapoi, m-am plimbat o luna cu el prin Europa fara nici o problema. :grin: inainte sa plec am instalat pachet foi arc OME +2 inch, 4 amotrizoare OME noi, fata am lasat-o cu arcurile originale si distantierele de 5cm, nu am vrut sa pun arcuri aftermarket pentru ca nu am vrut sa devina mai rigida suspensia fata. Dotari: Scaune de piele reglabile electric si incalzite, aer conditionat, oglinzi reglabile electric, abs, servo, proiectoare bla bla bla... toate functionale in afara de comenzile de pe volan, cel original l-am rupt cand am incercat sa-l scot de pe coloana de directie sa inlocuiesc spirala de airbag, ca nu imi mergeau comenzile, am rezolvat un c*cat... :) volan de XJ nu am gasit atunci asa ca am pus unul de WJ cu otsara de lemn, dar imi place tare mult... Imi place sa cred ca e singurul XJ din tara care da caldura cum trebuie, in ianuarie anul asta i-am inlocuit radiatorul de incalzire, cu ocazia aia am reincarcat sistemul de climatizare cu freon. Din pacate nu am laptopul cu toate pozele la indemana, de aia am pus linkul cu anuntul din OLX, dar o sa revin si cu poze... pana atunci o las pe asta de pe Monte Lerno... In principiu vreau sa pastrez cortul dar pentru pretul corect il dau si cu tot cu masina... Pentru intrebari despre masina nu ezitati sa ma contactati, daca nu raspund, trimiteti sms si va sun eu inapoi. Edited July 7, 2018 by tekno XJ/NB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts