Vizitator encarta Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 NU INMATRICULATI NIMIC, NU PLATIT NICIO TAXA DE PRIMA INMATRICULARE. Daca se suspenda pe 6 luni si se reaplica dupa aceea inseamna ca nu poate sa vi-o ceara nimeni sa o platiti atunci cand se reaplica , pentru ca sa se aplica principiul neretroactivitatii legilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE ar fi foarte tare. mai multi bani de :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE @encarta Hehehe, da alta sectiune mai potrivita nu ai gasit??? Lasa ca o muta vreun moderator. Ok. Gata distractia. Din ce am vazut eu la stiri este vorba exclusiv pentru masinile noi, ai auzit tu altceva??? Ca prea exulta primul ministru cind ii arta degetul celui mai coanci presedinte si ii zicea: ti-am zis eu traiene ca aici ajungem daca saltam taxa??? Uite, dacia da afara oamenii din cauza ca toti cetatenii astia nediciuplinati isi cumpara secanduri!!! Intrebare: si la masinile vechi sau doar la cele noi??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE deja am mutat topicul......... Trancanici......fii fata mai atenta unde te apuci sa scrijelesti.Nu mai da cu batul unde-ti vine.......ce dracu e aici.....ministeru' de finante? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE scuze ca am pus unde nu trebuie chestia asta cu taxa.sunt femeie, deci atehnica prin definitie.eu macar recunosc sincer. in principiu e gandita doar pt masinile noi, pt a-i da Daciei o gura de oxigen.nu stiu ce formula va fi. e posibil sa fie una protectionist-nationala, dar am putea fi dati in judecata pentru discriminare. tot ce stiu exte ca se va modifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca Guvernul va decide suspendarea taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi Euro 4 pentru un an, pana la 31 decembrie 2009, pentru a "proteja locurile de munca", potrivit unui comunicat transmis de Guvern Seful Executivului a mentionat ca Guvernul va trimite Comisiei Europene o notificare privind aceasta masura, in care va fi explicata decizia Guvernului, fundamentata in primul rand pe necesitatea pastrarii locurilor de munca. "Nu se pune problema protejarii industriei. Problema fundamentala este aceea a protejarii locurilor de munca. Consider ca este obligatia Guvernului sa protejeze locurile de munca", a declarat premierul. Calin Popescu Tariceanu a precizat ca in aceasta dimineata a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu , la Palatul Cotroceni, pe tema gasirii unei solutii privind suspendarea taxei de poluare."In cadrul intalnirii, cei doi oficiali au impartasit aceeasi preocupare referitoare la faptul ca importul de masini second-hand a afectat vanzarile masinilor autohtone", precizeaza comunicatul Guvernului. Presedintele Traian Basescu a declarat astazi la Galati, ca este posibil ca suspendarea aplicarii taxei de prima inmatriculare pentru autovehiculele noi sa fie valabila mai mult de sase luni. "Cred ca va fi pe mai mult de sase luni. Si eu nu discut daca este buna sau rea, ci spun ca este necesara. Punct", a spus Basescu. In timpul vizitei la uzinele Dacia Pitesti, efectuate luni, Basescu a spus ca a discutat cu conducerea uzinei "un set de masuri pe care noul guvern ar trebui sa il ia pentru a stimula productia la Dacia", vorbind pentru prima data de posibilitatea suspendarii taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi. "As mentiona suspendarea temporara a aplicarii taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi, continuarea asa-numitului program "Rabla", supravegherea inmatricularii ilegale a autoturismelor "second-hand" si, bineinteles, creditarea furnizorilor pentru uzinele Dacia", a detaliat Traian Basescu. Presedintele a adaugat ca trebuie luata in calcul si pozitia Comisiei Europene, insa si-a afirmat increderea ca o astfel de masura poate fi aplicata. "Va trebui sa ne consultam legat de taxa de prima inmatriculare, suspendarea temporara a acestei taxe, sa spunem pentru o perioada de 6 luni, daca nu contravine regulilor Comisiei Europene", a declarat luni Basescu. sursa: de pe net Foarte interesant cum pling de mila acestei fabrici si intiiul ministru motociclist si importator de citroienuri si presedintele autointitulat al tuturor romanilor. Pai s-au inchis fabrici si uzine fara numar fara numar fara numar si nenumarate si nu a fost nici o problema. Oare care sa fie explicatia??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE DISCRIMINARE ! punct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE Ce cacat. Astia la inceput spuneau de 3-6 luni. Se pare ca au decis ca aceasta criza economica dureaza 1 an de zile. Se inscriue in linia tipica a dealerului auto Tariceanu si organizatiei APIA. Ma mir ca nu au interzis importul de SH. Nu m-ar fi surprins. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE "si importator de citroienuri" Si inca cateva marci , sub acoperire , stati linistiti , nu mai pot ei de salariatii de la Dacia . Hai sa nu fim penibili ca stim foarte bine ca nu misca un pai in tara asta de cct. fara interes. jegosii naibii.. :pt :fg1 :ps Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE Daciile nu se mai vind ca nu se mai obtin creditele asa usor ca inainte;cine vrea second de afara,oricum nu-si ia Dacia.Si cit dracu era taxa aia pentru Dacie? mai mult de 10 milioane? Ca eu la masina mea am platit 43. Taricel realizeaza ca de la 1 decembrie nu va mai fi premier ci un simplu dealer de masini noi(si cu mare mare noroc deputat);deci legea a dat-o tot pentru tagma lor nu pentru muncitorii de la Pitesti. Cind a amenintat UE ca ne da in judecata, nu a miscat nimic un an de zile ,acum, intr-o luna de stagnare a vinzarilor, a si scos-o! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE 8 mil la o dacie noua... adica oricum nu e cine stie ce... si nu asta era problema cu vanzarile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE Din cate am inteles se suspenda pt cele noi, euro 4.. pana in 2.000 cc. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE Cred ca nu va avea mare efect scutirea de taxa la cele noi....Daca s-a inchis robinetul de credite adio masini noi! Asa se fac legile in ROMANIA...Pentru unii MUMA pentru altii CIUMA....Unde esti tu TEPES ???? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: TAXA DE PRIMA INMATRICULARE poate cu criza asta mai scad pretul lamasinile noi,sa nu ne mai luam numai gunoaie de seconduri.ce naiba are o jucarie de JimmY sa coste 20.000 de euro.pretul lui corect ar fi de 10.000 maxim.vor scadea preturile in 2-3 luni!se va ajunge la valoarea reala a masinilor,adica mai mic cu 30-40%.altfel vor da faliment. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate