zander Postat Iulie 16, 2018 Partajează Postat Iulie 16, 2018 Salut, Propun un topic in care sa completam lista masinilor cu reductor precum si un clasament al acestora la capitolul fiabilitate per ansamblu, dupa experientele voastre sau din alte referinte. Nu am gasit un subiect similar si consider ca informatia asta ar fi utila celor care vor achizitii, se poate face si sticky daca informatia e structurata ok.D Din ce am citit pana acum, urmatoarele au reductor: Jimny Vitara / Grand Vitara Pajero / Pajero Sport Land Cruiser Discovery Defender Touareg .... completati voi Nu ma pot pronunta in a pune cele de mai sus intr-o ordine a fiabilitatii, pt asta apelez la ajutorul vostru. merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor :grin: Man, ai pus in aceeasi ciorba fructe de mare cu ceafa de porc, mici si ciolan nemtesc... Ia 6 beri, o saptamana de concediu si citeste tot forumul...tot,tot. dupa aceea o sa vezi ca aici in proportie de 90 % sunt doar masini cu reductor-toate are...sectiunea de suv si fara reductor este micuta si nepopulata. in rest, ca vrei crustacee, vita argentiniana , plescoi sau ceafa la 17 lei-kg, este dor dupa gust si de multe ori dupa posibilitati. Este un topic degeaba... spor la citit. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Adaug la repezeala: Samurai, Isuzu Trooper, Patrol, Terrano, Hyundai Terracan, Musso, Frontera, G-Klasse, Cherokee, Wrangler, ARO, TV, Lada, Luaz, Hilux, Navara, Ranger, Mazda BT, L200, Iveco Massif... Si-or mai fi... Deci...:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Daca tot le-ati amestecat si pus in aceasi ciorba sa nu uitam nici de Niva :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 (editat) Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Dintre cele cu care am umblat cea mai fiabila a fost o Mazda B2500 model 2007, 150Kkm doar becuri am schimbat la ea, din alea multe ca scutura ca o caruta. Urmatorul ca fiabilitate, NP300 model 2012, 130Kkm, doar placute de frina in plus fata de Mazda dar mai putine becuri. HiLux 2015, fiabila, extrem de comoda dar cu scame la geometrie si arcuri spate inegal springuite, garda la sol mica... Editat Iulie 17, 2018 de Ion_Bumbu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Ati uitat de Daihatsu: Feroza si Rocky :wink: "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Adaug la repezeala: Samurai, Isuzu Trooper, Patrol, Terrano, Hyundai Terracan, Musso, Frontera, G-Klasse, Cherokee, Wrangler, ARO, TV, Lada, Luaz, Hilux, Navara, Ranger, Mazda BT, L200, Iveco Massif... Si-or mai fi... Deci...:grin: :1100643094: cred ca intra si ceva de la Toyota aici... :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Freelander Hummer Duster .....:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Si sa inteleg ca toate cele enumerate sunt fiabile ????? Si pana la urma care e scopul topicului???? RZV mare dreptate ai ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Iulie 17, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Freelander Hummer Duster .....:grin: Freelander si Duster nu au reductor din cate am apucat sa citesc, sau e postare la misto? :) Ca sa justific un pic topicul, eu nu am gasit o sinteza, forumul are cca 2-3GB de text si poze (l-am dat tot jos sa-l parcurg pe offline cand nu am acces la net), exista o gramada de site-uri care dau clasamente in functie de anumite criterii, nu am gasit niciunul care sa includa explicit acest reductor, un alt motiv ar fi ca as fi vrut referintele voastre care ati studiat si testat mai multe modele. Altfel, fiecare e liber sa contribuie sau nu la topic (cunosc perfect sentimentul cand vine un newbie cu aceleasi probleme "existentiale" si cere ajutorul celor cu experienta :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Domn' nou venit.....ma uitam si eu pe aici cand colo,mi-am adus aminte. Ia fa-ti dumneata o evaluare. Sincera, la sange. :grin: ce vrei sa faci cu reductoru'. cat mare ai tribul. cat de bogat esti, domnule nabab. cat la suta din cont sau toata banca ai alocat pentru moftul asta. sau este obligatie? cel maifiabil si cu reductor- Toy 80- 4,2 Diesel, manual, cu 3 blocanti si daca esti norocos cu troliu mecanic de fabrica. buget incepanad de la 15.000E si termini , in functie de bunatati pe la 25.000E. cu 20.000E in cont astepti in medie 6 luni sa apara unul -doua de vanzare. extra buget pt avion de plecat rapid in DE, FR, IT sa vezi ceva ce apare. aicipoate fi doar de moft un 2000E ca poti face 2-3 drumuri degeaba... PS: nu glumesc, dar cam asta-i adevarul. daca te duci la stomatolog ca te doare spatele, pleci acasa cu nurofen forte... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor PS : sa nu crezi cunva ca-s rau intentiont. nici macar prin cap nu mi-a trecut. @Astral- esti ultimul om de lacare ne asteptam dar de data asta ai comis-o....nici dustericius nici freelandericius nu au cutie cu maimute.....ce faci bre, nu citesti topicul :ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Iulie 18, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2018 (editat) Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor RZV, intentia mea e de a primi ajutor si de ajuta pe altii, bugetul meu este 10-15000 (scazut de la 25000) dar asta e o alta discutie unde am topic separat:) Revenind, am actualizat lista modelelor cu reductor: Jimny Vitara / Grand Vitara Pajero / Pajero Sport Land Cruiser Discovery Defender Touareg Samurai Isuzu Trooper Patrol Terrano Hyundai Terracan Musso Frontera G-Klasse Cherokee Wrangler ARO TV Lada Luaz Hilux Navara Ranger Mazda BT L200 Iveco Massif Niva Mazda B2500 NP300 Daihatsu Feroza Daihatsu Rocky Hummer Toy 80 4.2l @all, puteti face un clasament in ordinea fiabilitatii a celor de mai sus? sau un clasament partial intre modelele pe care le cunoasteti? Editat Iulie 18, 2018 de zander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Sigur ca da. 1.All japans. 2. Restul Nu prea inteleg nici eu unde vrei sa ajungi. Daca-i vorba doar despre reductor: - cel mai zdravan de fabrica e cel de pe Patrol, desi si la asta se mai intinde lantul si scapa fata - cel mai shmeker e Super Select-ul de pe Mitsubishi Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor RZV, intentia mea e de a primi ajutor si de ajuta pe altii, bugetul meu este 10-15000 (scazut de la 25000) dar asta e o alta discutie unde am topic separat:) Revenind, am actualizat lista modelelor cu reductor: Jimny Vitara / Grand Vitara Pajero / Pajero Sport Land Cruiser Discovery Defender Touareg Samurai Isuzu Trooper Patrol Terrano Hyundai Terracan Musso Frontera G-Klasse Cherokee Wrangler ARO TV Lada Luaz Hilux Navara Ranger Mazda BT L200 Iveco Massif Niva Mazda B2500 NP300 Daihatsu Feroza Daihatsu Rocky Hummer Toy 80 4.2l @all, puteti face un clasament in ordinea fiabilitatii a celor de mai sus? sau un clasament partial intre modelele pe care le cunoasteti? Pajero Pinin Ford Bronco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Iulie 18, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor merci de raspuns, ajung incet-ncet acolo unde ma gandeam cand am deschis topicul :D poti face un clasament partial atunci intre cele Japan strict legat de fiabilitatea masinii overall (degeaba are reductorul solid daca ii pica usor directia, chiulasa, pompa sau mai stiu eu ce) ? Deci, din punctul tau de vedere avem asa #1 Patrol #2 Pajero / Pajero Sport / L200 #3 ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor O masina pusa la punct, bine intretinuta si abuzata corect nu pica. Clasamente de masini putem face, dar sunt subiective. *abuzata: vezi ce-am zis mai sus referitor la experienta:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Iulie 18, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Rezistenta materialelor folosite, designul mecanic, inclusiv asamblarea sunt factori care pot detemina fiabilitatea oricarui produs, deci aplicabil si la masini. Un clasament subiectiv imi este mai util ca lipsa oricarui clasament :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Chiar nu inteleg acest topic... Ce rost are? Cu ce te-ar ajuta sau ar ajuta pe cineva? Care masini sunt mai fiabie? Cele intretinute coraspunzator... Parerile oricum ar fii subiective... Vrei sa cumperi un 4x4 cu reductor si vei cumpara unul care este “votat” ca cel mai fiabil?:uameni Fiecare isi alege masina in functie de buget si de ce vrea sa faca cu ea...adica asa ar fii normal dar mai nou vezi masini “modificate” inaltate,cu simexuri,snorkel etc. si fara nici o zgarietura,nu au vazut nici macar drum forestier,chiar nu inteleg ce rost are sa te plimbi pe asfalt cu ele,daca vrei asfalt cumpara BMW(dar asta este subiectul altui topic) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor lista masinilor e o ciorba de potroace lista cerintelor e ambigua Evident ca fiecare va plasa subiectiv o anumita marca sau model pe primul loc in top Parerea mea e sa alegi cele 3-4-5 modele care corespund cerintelor si sa te uiti pur si simplu pe mobile care dintre ele isi pastreaza cel mai bine pretul la revanzare Consider ca piata este cel mai obiectiv arbitru . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Pai cel mai bine si`l pastreaza pick-upurile si asta nu din motive meaparat de fiabilitate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Chiar nu inteleg acest topic... Fiecare isi alege masina in functie de buget si de ce vrea sa faca cu ea...adica asa ar fii normal dar mai nou vezi masini “modificate” inaltate,cu simexuri,snorkel etc. si fara nici o zgarietura,nu au vazut nici macar drum forestier,chiar nu inteleg ce rost are sa te plimbi pe asfalt cu ele,daca vrei asfalt cumpara BMW(dar asta este subiectul altui topic) Decit bemveuri mai bine alea incaltate si fara zgirieturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Decit bemveuri mai bine alea incaltate si fara zgirieturi! Nu contest :) Dar cand vezi cate un Y61 incaltat,inaltat,snorkel,troliu etc plimbandu-se in oras cu un baietas care se urca pe borduri pe ideea ca eu am “gip” ,fara un polish de padure,fara aripi si praguri indoite parca te doare inima nu?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Deloc! Cu snorkel, da parca`i aiurea da e bun ca trage aer de sus si mai protejezi motorul de praf. In rest oricind prefer o balena inalta si intreaga, daca se poate si curata stralucitoare decit un bemveu! Parca fauna cu bemveu inca n`a ajuns in 4x4! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor Pai cel mai bine si`l pastreaza pick-upurile si asta nu din motive meaparat de fiabilitate... nu ai inteles nimic daca vrei pick-up o sa observi ca din acelasi an un hilux costa cat 3 opel campo sau cat 2 l200 ce deducem de aici ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate