Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor

zander

Postări Recomandate

Re: Modele masini cu reductor - cele mai fiabile masini cu reductor

nu ai inteles nimic

daca vrei pick-up o sa observi ca din acelasi an un hilux costa cat 3 opel campo sau

cat 2 l200

ce deducem de aici ?

Pe cale de "reversed engineering", deduc ca 2 L200 fac cat 1 Hilux:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere directiile propuse la nivel european in ceea ce priveste reducerea poluarii, cred ca ar fi de asemenea utila o lista cu masinile ce au reductor si au minim euro 4 norma de poluare.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Parerea mea e sa alegi cele 3-4-5 modele care corespund cerintelor si sa te uiti pur si simplu pe mobile care dintre ele isi pastreaza cel mai bine pretul la revanzare

Consider ca piata este cel mai obiectiv arbitru .

Din ce ai scris nu reiese nimic despre tipul masinii.

Fiindca a cautat baiatul un pick-up pentru mine chiar stiu ce vorbesc.

Le gasesti scumpe si trase de ele.

Nimeni nu le ia sa se plimbe cu ele

Asa ca m`am ales cu un Patrol intr`o stare eexcelenta.

Ca utilitate un Pik-up era mai OK, de aia au si preturi mari, mari bine la aceeasi stare fata de un 4x4 normal.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Chiar mi-ar prinde bine un top al preferintelor avand criteriu fiabilitatea masinii, hai sa intreb altfel, mai "filtrat":

1. exista ceva cu reductor mai fiabil ca Pajero Sport in limita 2.5l exclus pick-up?

2. exista ceva cu reductor mai fiabil ca Pajero Sport indiferent de capacitatea motorului exclus pick-up?

Link spre comentariu

Avand in vedere directiile propuse la nivel european in ceea ce priveste reducerea poluarii, cred ca ar fi de asemenea utila o lista cu masinile ce au reductor si au minim euro 4 norma de poluare.

Nu cred ca in alte tari e chiar asa ca la noi. Sa ma fac mai bine inteles. Nu cred ca in toate tarile UE " rar-ul lor" e asa restrictiv incat sa nu poti pune motor de alt brand pe masina ta cum e l a noi de exemplu. Daca la noi legea ar permite nu as avea nimic de obiectat ca la un moment dat sa pot pune legal pe Patrol motor de BMW de exemplu cu norma euro 4 , 5 , sau 6 sau poate chja4 benzinar. Asa toata lumea ar fi fericita. Utilizatorii ar putea folosi masina care o iubesc chiar daca are 30 de ani de exemplu.

Ca practic normele astea ingradesc masinile vechi. Dar sunt foarte multi oameni care iubesc masinile vechi , daca ai putea sa schimbi motorul legal cu hartii ar fi toata lumea multumita.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare