comandox Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 (editat) Buna ziua ,am una bucata cherokee xj ,recent am montat silverstone mt 31×10.5r15 si sunt la limita . M-ar interesa 2 arcuri fata mai lungi decat cele standard,un set de telescoapte mai lungi decat cele standard .Masina are momentan ceva kit inaltare 2 inch cred,am ceva inaltatoare sub foile de arc ,si sub arcuri. multumesc Editat Iulie 17, 2018 de comandox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Cumpar telescoape Rough country,arcuri fata ,kit inaltare etc cherokee xj Date de contact ?!? :rules REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comandox Postat Iulie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2018 Re: Cumpar telescoape Rough country,arcuri fata ,kit inaltare etc cherokee xj CAZ REZOLVAT ,SE POATE INCHIDE TOPICUL ,MULTUMESc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate