Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inaltare niva

Maresalul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: inaltare niva

la comprimari si destinderi puternice ale arcurilor atingeau aripa din fata in partea frontala a ei, undeva pe jos. se rezolva simplu cu un flex. daca se incarca cu noroi, atunci sunt sanse sa atinga mai mult, dar nu deranjant.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, nu par a fi de calitate deloc. sper sa n-am probleme cu ele pina in primavara. atunci o sa-i fa niste modificari mai "consistente" masinii, adica grupusi scurte, scuturi, troliu,...... si atunci probabil am sa le schimb. intra pe ladanivabelgium.be si ai sa vezi acolo niste inaltatoare home made si niste "distantiere" pentru bascula superioara. ma gindesc si la un blocant spate, poate gasesc pe net asa ceva. daca nu, am sa incerc sa adaptez unul de aro. ultimele modele de aro 24 fabricate pentru armata, cele cu motor toyota si andoria aveau diferential blocant pe spate. ar fi interesant de studiat mecanismul.

Link spre comentariu

Va deranjez si eu cu inca o intrebare.Daca inalt arcurile fata si pivotii planetarele au de suferit?Cum se comporta?

pai...planetarele or sa stea "in sus" spre diferential, si nu e foarte bine, planetarele trebuie sa stea cat mai drept

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Am reusit sa bag inaltatoarele pe spate :1 ; alea de fabrica pe care le-am dat jos erau simple garnituri din cauciuc de vreo 1,5 cm grosime; montatul la arcurile de pe spate a mers relatvi repede; din pacate nu am reusit cu cele de pe fata dar voi relua operatiunea maine; sper sa am mai mult noroc :hi

Link spre comentariu

gata ai montat inaltatoarele? astazi am reusit sa ies cu masina dupa ce am montat si eu inaltatoarele. mare greseala, cel putin cu cele de pe spate. masina s-a ridicat prea mult de spate, i consecinta tinuta de drum s-a deteriorat ingrozitor. a devenit foarte instabila si "topaie" tare urit la trecerea peste obstacole. am sa le scot cu siguranta si am sa le las doar pe cele d epe fata.

Link spre comentariu

sfatul meu ar fi daca va inaltztzi niva ,ca pasul imediat urmator sa coboratzi bara stabilizatoare spate pana la unghiul in care a fost imitzial pt ca daca nu privita din spate niva va avea rotzile usor mutate spre dreapta,iar al doilea pas este jante cu E 50 si cauciucuri sensibil mai late ,altfel veti patzi ca subsemnatul si dupa cateva iesiri va va veni sa ii dati foc stand in ea :h5 .....vorbesc din trairile proprii!

va salut si ma-nclin! voie buna!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

fratilor hai sa va spun ceva; vrweti sa va inaltzati niva mergeti la schrott si cautati arcurio de saab 900,primul model.fara inaltzatoare si porcarii de genul o ridicatzi din start 5 cm.e foarte simplu s nu mai ai treaba cu nimik pu si simplu schimbi arcurile!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Vizitator aky83

fratilor hai sa va spun ceva; vrweti sa va inaltzati niva mergeti la schrott si cautati arcurio de saab 900,primul model.fara inaltzatoare si porcarii de genul o ridicatzi din start 5 cm.e foarte simplu s nu mai ai treaba cu nimik pu si simplu schimbi arcurile!

Am gasit de saab 9000, sa inteleg ca nu se potrivesc...

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Arcurile foarte puternice , extrag pivotul superior din suport !

cu aceasta experienta mi-a sarit pivotul de cca. 30 de ori , si la viteza nu pe loc ! deci atentie !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare