Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Salut baieti, ma bucur ca v-am gasit! :hi Ma numesc Gilbert Gregorsch, locuiesc in Sibiu si sunt proaspatul posesor al unui Samurai din '91. L-am cumparat pentru ca sunt pasionat de munte, iesiri outdoor si in general tot ceea ce este legat de natura. Este si prima mea masina 4x4 si de aceea va rog sa nu va suparati daca va voi "stresa" din cand in cand cu intrebari legate de aceasta pasiune comuna, offroading-ul. :grin: Am sa pun si cateva poze aici, in curand, cu mine si agregatul. Numa' bine! Gilbert Gregorsch Aleea Haiducului nr.1 ap.29 Sibiu 0744525673 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Samurai de Sibiu Hehe, Max, eu sunt nascut in Baia Mare, jumatate din neamurile mele sunt acolo :) Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate