Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Salut.Pentru cei din zona Sebes,Alba si adiacente,care nu sunt ocupati in week-end,sambata mai precis,ma gandesc sa facem o iesire in Surianu,pana pe Varful lui Patru la peste 2000m altitudine,cu privelisti superbe deasupra norilor si drumuri salbatice...Poarta Raiului,valea Sebesului,se poate urca masina pregatita daca nu ninge,sau daca vi se pare prea extrem,sa luam calea in sus de lacul Iezer,sa iesim pana pe platoul Ciumarna unde sa cautam pestera ascunsa si sa incercam sa coboram daca putem pe valea Ampoitei, o scurta de placinte la Mama Luta si seara acasa la casele noastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie toate astea intr-o zi? :ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie Inclin sa cred ca In Surianu a nins. In Valea Jiului e zapada de pe la 800-1000 m in sus. Oricum, daca nu coincidea cu iesirea din Apuseni, eram 100 gata sa vin. Asa trag spre Padis. Sper sa am Samu in regula, astept maine sa imi vina o piesa. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie sigur a nins. am urcat azi pe Godeanu si era zapada asa ca pe sureanu sigur este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie am ramas inzapezit pe 22 la ora 7pm in zona tonea-carari...singur + cod galben :x pana cand un taf care intamplator trecea pe acolo :grin: m-a repus pe drumul spre casa :ha: in schimb... un jimny alb urca azi spre sugag... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie Mai,eu urcam azi spre Sugag,dar pe la orele...13.Nu stiu la ce ora te referi.Am reusit sa ajung la Oasa unde ne-am intalnit cu cineva dar zapada era deja peste 30 40 cm si ,dupa o plimbare pana la manastire,ne-am intors,nu era vorba sa se poata continua mai departe..incepuse si viscolul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie Mai,eu urcam azi spre Sugag,dar pe la orele...13. mi-am dat seama ca tu erai...am franat...dar .... data viitoare incearca sa ajungi la munte pe dealuri nu pe sosea :grin: traseu recomandat : sasciori - loman - plesi - tonea - carari - curmaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Iesire in Surianu Varful lui Patru-zona Sebes 22 noiembrie traseul meu era sa ajung la Oasa cat mai scurt&repede de unde sa ma urc pe Patru.Nici vorba de asa ceva,ce naiba sa mai caut pe dealuri:) de nebun,abia am ajuns la manastire. Si...sa stii ca nu-mi place iarna,de fapt nu mi-a placut niciodata,decat ca contemplare de scurta durata imi place caldura,somnul pe un varf de munte sub un pom,apa dintr-un izvor,o conserva si pita in iarba de pe o piatra...etc din astea pastorale si confortabile sa-i zic asa. Am tras ger,mi-a intrat zapada in bocanci,am inghetat si nici nu am vazut nimic,fiind viscol.M-am dres la Pensiunea Simi cu o ciorba calda. Daca ne gasim pe weekend si este vreme senina macar,poate facem o iesire. Numarul meu de telefon este 0749012404 Sa ne uzim cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate