Sclipici Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Pentru o Navara D40 2006, 4wd, 171cp, caut bucsa arc lamellar spate, partea din fata a arcului, si suruburile+pilitele aferente. Oferte aici sau pe e-mail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Re: cumpar bucse arc Navara Nu exista pe original decat arcurile complete pt bucsE ( albastre :) ) cauta Ironman Romania Editat Septembrie 14, 2018 de Astral o bucsa - doua bucsE.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Re: cumpar bucse arc Navara am pe stoc kituri complete de bucse pt nissan navara D40, D22 , din poliuretan, Super Pro, made in Australia . Detalii pe privat ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Re: cumpar bucse arc Navara Nu exista pe original decat arcurile complete pt bucsE ( albastre :) ) cauta Ironman Romania fabricantii de kituri de suspensie livreaza bucse de arc numai pt arcurile fabricate de dumnealor, nu o sa potrivesti bucse OME sau Ironman in arcutile stok ale masinii, au diametrele ochiurilor diferite fata de cele al arcului original... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Re: cumpar bucse arc Navara fabricantii de kituri de suspensie livreaza bucse de arc numai pt arcurile fabricate de dumnealor, nu o sa potrivesti bucse OME sau Ironman in arcutile stok ale masinii, au diametrele ochiurilor diferite fata de cele al arcului original... unele merg :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Re: cumpar bucse arc Navara Multumesc ptr raspunsuri si oferta! Trebuie sa ma hotarasc sa tai surubul bucsei si atunci o sa am nevoie si de bucsa. Intre urechile ce sustin arcul a ruginit si am o fisura cat dej`tu si pana nu incepe vremea rea e musai s-o rezolv. Timpul este problema mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate