Guest ady30 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 salutare tuturor membrilor va zicce un membru nou si tot odata va intreb daca cunoasteti pe cineva care vinde un hardtop de mitsubishi l200 an 1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Re: mitsubishi l200 salut si bine ai venit :W ar fi firme specializate care vand hard-topuri dar eu iti recomand si daca ai posibilitatea sa cumpari de pe http://www.ebay.de asa la o simpla privire am gasit asta: http://cgi.ebay.de/Mitsubishi-L200-Hard ... 240%3A1318 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cilan Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Re: mitsubishi l200 E bun pretul !La noi un hard top de la Carryboy e peste 1000 de Euro !Dar intrebarea e :cum licitezi pe e-bay ? 0745634366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Re: mitsubishi l200 din pacate pt ebay.de iti trebui un card bancar emis de o banca de la ei..... asa ca daca aveti cunostinte prin germania uzati de ele ca altfel nu poti sa cumperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ady30 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 vreau sa stiu cat ulei intra la un schimb motor 2.5 l dieasel si ce ulei Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 vreau sa stiu cat ulei intra la un schimb motor 2.5 l dieasel si ce ulei la L200 din 2008 2,5 DID intra 8,2L de oloi. cei de la reprezentanta baga Mobile 1 5W-40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 vreau sa stiu cat ulei intra la un schimb motor 2.5 l dieasel si ce ulei la L200 din 2008 2,5 DID intra 8,2L de oloi. cei de la reprezentanta baga Mobile 1 5W-40. tie ti-au bagat mobile?? mie mi-au pus texaco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 din pacate pt ebay.de iti trebui un card bancar emis de o banca de la ei..... asa ca daca aveti cunostinte prin germania uzati de ele ca altfel nu poti sa cumperi. Scuza-ma ca iti spun dar de ce faci afirmatii din astea aiurea? Cum adica iti trebuie un cont bancar de la ei? Eu am cumparat o gramada de chestii de pe ebay si am platit de aici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 din pacate pt ebay.de iti trebui un card bancar emis de o banca de la ei..... asa ca daca aveti cunostinte prin germania uzati de ele ca altfel nu poti sa cumperi. www.paypal.com ai auzit de ei ? de cel putin un an accepta carduri romanesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 NO hoo cu tata :T Acestea erau informatiile pe care le aveam despre ebay.de, eu la randul meu apeland la un prieten care are un card emis de o banca de acolo fara sa fiu stiu ca se poate cumpara si cu card emis de banca romaneasca. Daca ii asa ii si mai bine si imi pare rau ca am dat o informatie eronata :sr . Ii bine ca in final a iesit adevarul la suprafata. catre colega gepetto ..... nu tin minte sa fi aparut in discutie www.paypal.com 1 decembrie frumos in continuare si LA MULTI ANI Romania si romanilori de peste tot !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flay Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Re: mitsubishi l200 PayPal este modul de plata agreat de ebay;dupa ce cistigi o licitatie pe ebay, in caz ca vinzatorul are cont de PayPal(90% din cazuri) esti directionat automat sa platesti pe site-ul lor. Pentru ca un card sa poata fi acceptat pe PayPal dai un telefon la banca (Unicredit in cazul meu) sau te duci acolo si ceri sa-ti seteze contul pentru a accepta plati electronice;banii se iau automat din contul tau de card si primesti si un SMS pe telefon cind faci o plata. Recomand tuturor sa incerce aceasta varianta, eu tocmai am luat un set de jante de aliaj de Discovery2 cu 50 de lire... din Anglia(plus 100 transportul). Sper ca cel ce a deschis topicul sa-si poata lua piesa cautata si sa mai salveze ceva bani. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Re: mitsubishi l200 flyer nu am vrut sa fiu ironic :sr flay a explicat mai clar situatia cu paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Re: mitsubishi l200 flyer nu am vrut sa fiu ironic :sr flay a explicat mai clar situatia cu paypal. acuma am inteles si eu mecanismul de functionare si se pare ca am fost prost informat @gepetto :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts