xnx Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Cumpăr minim 22 buc.(ideal 25) La un preț rezonabil Am schimbat jantele de aliaj cu jante tabla la Disco 2 și piulițele de jante aliaj sunt mai groase pt.gaura la janta tabla,cred că-mi trebuie de Defender ca alea au jante de tabla 0744340004-tel sau msg -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Re: Cumpăr set piulițe roata tabla Discovery-Defender Cumpăr minim 22 buc.(ideal 25) La un preț rezonabil Am schimbat jantele de aliaj cu jante tabla la Disco 2 și piulițele de jante aliaj sunt mai groase pt.gaura la janta tabla,cred că-mi trebuie de Defender ca alea au jante de tabla 0744340004-tel sau msg Nu ti se potrivesc cele de Defender, au alt filet! Cauta ANR4851 si evita Brittpart! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Re: Cumpăr set piulițe roata tabla Discovery-Defender Mulțumesc -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Re: Cumpăr set piulițe roata tabla Discovery-Defender Cumpăr minim 22 buc.(ideal 25) La un preț rezonabil Am schimbat jantele de aliaj cu jante tabla la Disco 2 și piulițele de jante aliaj sunt mai groase pt.gaura la janta tabla,cred că-mi trebuie de Defender ca alea au jante de tabla 0744340004-tel sau msg Cauta la land atelier . Bafta. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate