shopy Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Vand set de 5 bucati jante aliaj reconditionate (sablate/grunduite/vopsite cu Raptor U-Pol). Au montate ventile metalice. Dupa reconditionare au rulat doar cateva sute de km. Le vand pentru ca mi-am luat alte jante cu ET diferit. Pret 1250 lei. Piulite incluse (22 bucati + cap tubulara 21mm) In afara Bucurestiului se trimit ambalate individual dar NUMAI cu un avans in cont de 200 lei. Altfel, doar ridicare personala! 0722497066 sau PM E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Septembrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Re: Jante aliaj reconditionate Pajero (japoneze mari) vopsite Raptor, 5 bucati 1100 lei setul! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Octombrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2018 Re: Jante aliaj reconditionate Pajero (japoneze mari) vopsite Raptor, 5 bucati Valabil. Am si capacele, se includ in pret la cerere! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Octombrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Re: Jante aliaj reconditionate Pajero (japoneze mari) vopsite Raptor, 5 bucati Valabil, pretul include si capacele si piulitele! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Re: Jante aliaj reconditionate Pajero (japoneze mari) vopsite Raptor, 5 bucati Se poate inchide, multumesc de gazduire! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate