Big.Ursu Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 In iulie, am schimbat parbrizul. Sambata la o franare brusca m-am pomenit cu bordul fleasca. In iulie, trapa mergea. Exista vreo legatura ? Cand actionez cele doua butoane, se aude motorul, dar nu se intampla nimic. In mod normal nu m-ar deranja, ca oricum nu o folosesc, as vrea sa o deschid sa pot desfunda canalele de drenaj. Demontarea plafonului este cu deranj mare rau (conform manualului trebuie scoase scaunele ca sa poata fi scoase centurile etc etc etc). Ce pot face sa pot deschide/inchide trapa ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: Probleme trapa Ai in trusa o manivela, ma rog ar trebui sa fie, pentru a actiona trapa exact in cazuri din astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: Probleme trapa Ai in trusa o manivela, ma rog ar trebui sa fie, pentru a actiona trapa exact in cazuri din astea. Nu am ... si sincer sa fiu nici macar nu stiu unde ar putea fi pusa acea manivela. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: Probleme trapa Bineinteles in zona mecanismului, se da jos capacul de plastic si gasesti ce trebuie. http://www.nissanpatrol.com.au/98-handbook.pdf Pag 2-27. Parca are patrat, nu`i greu de facut una, daca`s probleme miine o masor pe a mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Re: Probleme trapa Desi am desfacut nu am bagat de seama. Ma rog, era inainte de plecarea in traseu si nu prea imi ardea de treburi din astea. Daca am vreme, dau o talpa azi la "garaj" si vad despre ce e vorba. Daca merge ad-labam (adica asa), nu ma deranjeaza ... o deschid, curat canalele si asa ramane. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Septembrie 25, 2018 Partajează Postat Septembrie 25, 2018 (editat) Re: Probleme trapa Ia un imbus de 5mm sa poti face ceva daca ai cheia aia lipsa. Cu laba poate nu mere da cu brinca precis! :grin: Editat Septembrie 25, 2018 de Ion_Bumbu 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Re: Probleme trapa @Ion_Bumbu, multumesc mult pentru indrumari. Din pacate azi nu am avut vreme, nu mai fac promisiuni cand umblu ca nu se concretizeaza. Sigilarea ei pur si simplu e operatiune delicata, trebuie dat capitonajul jos si asta inseamna dezechipare aproape completa la interior. In ciuda celor 18 ani de cand s-a fabricat, la ploaie nu sunt probleme, dar se tot infunda scurgerile vietii si ajunge apa sa balteasca acolo. Fie se infunda de praf, mizerie fie ingheata cum a fost aproape in fiecare iarna. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Re: Probleme trapa Am localizat orificiul cu pricina dar nu merge sa invart deloc. Motorul functioneaza, se pare ca mecanismul ala din cele doua tevi este blocat cumva. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spurly Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Re: Probleme trapa Salut, la tel si la mine s-a blocat. Am reusit insa sa desfund orificiile de scurgere cu o sarma oteloasa fara sa desfac tot capitonajul Sarma merge intodusa fara sa desfaci,pe la trapa sub mocheta capitonajului.sunt doua orificii pe colturi in dreptul stalpilor fata. Motorasul merge insa nu se intampla nimic, cred ca este ceva mecanic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
C0sm1n Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Salutare, cheder pentru trapa la modelul y61 swb 1999 are cineva de vanzare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate