ctinu Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 (edited) Era de mai mult timp pe agenda si in vara asta am bifat indeplinirea. Dupa ce am lasat masinile ceva mai sus de "casuta din padure", am luat-o per pedes spre cascada. Drumul nu a fost prea usor, dar n-a tinut mult. L-au parcurs, in carca tatilor, sau tinuti de mana, chiar bebelusi. La cascada a fost intalnirea generatiilor. Cascada din poze este doar o parte (cca. 80m), o alta parte (25m) se afla mai jos, invizibila de pe poteca, intr-un canion inaccesibil. A fost un moment vesel atuncit cand, la intoarcere, aproape de finalul coborasului, ne-am intalnit cu un grup de "oraseni" care urcau. Doamnele, calcand ca pe ace, incaltate in niste balerini cu talpa extrem de subtire ne intrebau daca mai este mult pana la cascada. Le-am sfatuit sa se intoarca, sper ca ne-au ascultat. Sper sa adaug si un filmulet; cascada e splendida si merita. Edited October 1, 2018 by ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted January 13, 2019 Author Share Posted January 13, 2019 Re: Cascada scorusu Adaug Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts