Irod Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Cumpar Toyota Land Cruiser LC 120 sau LC 150. Conditii obligatorii : 5 usi , minim euro 4 ( asta cred ca inseamna ca nu mai vechi de 2007 , cred , nu stiu exact de cand a inceput sa fie 120 -ul euro 4 ) Masina intretinuta si ingrijita. Ma puteti contacta aici sau pe nr de tel 0742.931.396 MIHAI. Rog seriozitate si oferte cu masini ingrijite. P.S. nu sunt chitibusar cand vine vorba de exterior , sa zicem zgarieturi pe usi , caroserie , treaca mearga , dar in cabina , pe fete de usi si pe bord sa fie in stare foarte buna . Multumesc. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted October 30, 2018 Author Share Posted October 30, 2018 Re: Cumpar Toyota Land Cruiser LC 120 sau LC 150 Multumesc , se poate inchide. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Re: Cumpar Toyota Land Cruiser LC 120 sau LC 150 Multumesc , se poate inchide. Serios...?!? Chiar asa ?!? Fara sa ne spui nimic ?!? Spune-ne, d-le, ai luat, n-ai luat, daca ai luat, ce ai luat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted November 1, 2018 Author Share Posted November 1, 2018 Re: Cumpar Toyota Land Cruiser LC 120 sau LC 150 Serios...?!? Chiar asa ?!? Fara sa ne spui nimic ?!? Spune-ne, d-le, ai luat, n-ai luat, daca ai luat, ce ai luat ? Curios esti dl Daniel :) .Am luat , adica am batut palma :grin:. Cand il vad in parcare la mine va scriu exact. O sa ii fac si o prezentare. Ce va pot spune pana acum este ca e vorba de un LC 150 automat , 5 usi bine inteles , si motorul de 3 L. Va tin oricum la curent Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Re: Cumpar Toyota Land Cruiser LC 120 sau LC 150 Oaaauuu !!! Bravo, d-le !!! Te asteptam sa ne-o prezinti !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts