Rusu George Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 Ne-am cunoscut intamplator acum 3 saptamani, singura , prafuita intr-un garaj. Chiar daca erai prafuita, aveai un ten frumos, nu fusesi abuzata, pantofii erau noi ,si bonetica iti statea de minune. M-au atras foarte tare ochii tai. Ti-am facut cateva poze si apoi am plecat la hotel. A fost o noapte grea, m-am uitat pe net si cautam corespondente, ma gandeam daca esti sau nu a mea, revedeam pozele facute si te comparam cu altele. Dimineata m-am trezit cu tine in cap, am luat micul dejun si m-am intors sa te revad. Nu aveai energie, dar ai fost ajutata si ai inceput sa murmuri frumos. Cand erai cu fusta ridicata, am vazut cat de bine conservata esti....M-am indragostit!!! Sfatuit, am vorbit cu unul si altul care mi-au spus ca nu esti a mea, ca esti prea scumpa la 70.000 pe an, si ca nu esti confortabila cu stilul meu, dar altfel esti unica. Jumatea mea a visat la tine, te-a dorit din tinerete, si atunci am zis ca vei fi cadoul meu pentru ea. Ne vom intalni totusi in fiecare dimineata, si ma voi bucura de tine in vacante si weekend-uri. Promit sa am grija de tine , poate am sa-ti iau niste pantofi mai lati, o casca si incet incet si alte accesorii. Jeep Wrangler TJ, 2,4 , 38600 mile, an 2006, aer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 Re: Wrangler TJ, 2006, 2.4 - amant Felicitari pentru achizitie si pentru....dedicatie ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Re: Wrangler TJ, 2006, 2.4 - amant :wink: arata bine :top . Sa o ,,freci" mult si bine :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Cum merge treaba mai nou ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Sa o stapanesti sanatos, identica cu a mea Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts