Land Niva Luci Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva despre ce era vorba in topicul acesta..???? mai are colegul motociclist niva??:wink: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva eu in continuare sunt curios de poza cu niva cu turbina:) si pana la urma ce turbina e?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva despre ce era vorba in topicul acesta..???? mai are colegul motociclist niva??:wink: Am vazut eu masina asta. Are de toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva off-topic am vazut la activitatea lui ultima aparitie in comunitatea aceasta era pe 3 ian 2009.pacat ca nu a mai postat pe aici sa impartaseasca cu noi bucuriile si rautatile nataselor din :cl chiar eram curios cu proiectul lui inceput in mare tromba:dr2 @ubu ceva poze "pirat" nu ai cu atelajul motociclistului nostru ?? :wink: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva @ubu ceva poze "pirat" nu ai cu atelajul motociclistului nostru ?? :wink: Sa nu fi facut o confuzie. Eu am vazut masina lui Adi Fulgheci. Are de toate si merg. Adica intercooler, radiator ulei, turbina, rulmenti cu bile pe fata (astea erau in lucru) si multe altele, ma cam depaseau informatiile. Am vazut-o in februarie, cred. Sper sa nu se supere ca povestesc aici. Am vazut-o si cum fuge. E cam ca un E30 lucrat. Nu mi-am permis sa fac poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva se pare ca aici e o confuzie,vorbeam de initiatorul topicului @aky83 ....dar acum vad ca unii posesori de nive care postau pe forum au disparut pur si simplu :c1 poate nu vor sa ne dezvaluie si noua secretele acaretelor lor:grin: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva se pare ca aici e o confuzie,vorbeam de initiatorul topicului @aky83 ....dar acum vad ca unii posesori de nive care postau pe forum au disparut pur si simplu :c1 poate nu vor sa ne dezvaluie si noua secretele acaretelor lor:grin: Nu sunt nivari pe la Valcea ? Sau e vorba strict de turbosuflanta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva in tot orasul sunt 4-5 bucati a caror proprietari nu ies decat la cules mere cu ele:dr2 de curand fostul proprietar al rusoaicei mele a achizitionat o niva diesel cu motor de wv 1,6,asta dupa ce a vandut un pajero mk1 englezoi de 2,5.A zis ca prima lui dragoste a fost niva,era mica,economa,ieftina la piese.....:1100643094: Sper ca in curand sa putem sa iesim impreuna prin imprejurimi...o sa pun poze cu ea .pana atunci numai bine! @ubu erau bune ceva poze cu detalii despre suflanta,eu am vazut ceva pe la @niva prin curte la Brasov pe un acaret...dar era cam complicat,reglaje de nu stiu cati bari ca sa nu sparga motorul,@niva imi explica dar deja era noapte si telefoanele consoartelor sunau..,etc Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Turbocompresor pe Lada Niva @ubu erau bune ceva poze cu detalii despre suflanta Daca ai drum prin Bucuresti si ai timp, cred ca putem merge s-o vedem (s-o mai vad si eu). Trebuia oricum sa-i mai onorez pe baieti cu o vizita, m-am luat cu altele. Ar fi o ocazie buna, s-ar mai alatura un nivar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Turbocompresor pe Lada Niva turbocompresor sau compresor este posibil pe Niva si sunt kituri specializate pentru aceste modele, sau se pot face de catre voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Turbocompresor pe Lada Niva Mai multe detalii referitoare la site-ul unde ai gasit informatiile ar fi binevenite. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ronin1968 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Turbocompresor pe Lada Niva Merge turbo pe motorul de niva fara greturi, am vazut in Bulgaria una turbo de rupea tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate