Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cumpar pompa injectie nissan patrol Y60

DanT

Postări Recomandate

Cumpar pompa injectie nissan patrol y60 2.8td

Va rog oferte fara preturi pt patroni, doctori sau avocati pasionati de offroad.

0731443451

Vlad

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cumpar pompa injectie nissan patrol Y60

hmm, masina aia nu se mai fabrica de 20 de ani si matali cauti bun si ieftin ...

eu stiu.... da' la deva e 350Euro..la Arad avea cineva cu 550 lei dar s-a epuziat stocul.

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

dane , la 350E e pretul corect pt o pompa buna, la 550 lei e pretul corect pt o tzeapa buna. Chinezii au un proverb ce zice ca nimic nu este ieftin fara un motiv serios, eu zic altfel , ca "cel ce vinde ...stie ce vinde, cel ce cumpara ...nu stie ce cumpara! " . Asa ca info, eu am pe masina o pompa "impecabila" ce a costat 200E , dupa ce am achizitionat-o am trimis-o la reconditionat si a costat inca ..... 800E!

Iti doresc spor, succes si noroc in achizitie !!!

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Are dreptate nenea Luigi acolosea ... mai bine platesti "un ban cinstit" pe o pompa si vb cu vanzatorul sa-ti dea posibilitatea verificarii si returnarii in caz ca nu e buna dupa achizitie ...decat sa iei la kil un fier ...care nu face decat ...valoarea lui ...in fer.

Nu fac comentarii referitoare la "pretul corect" ca nu are sens...fiecare stie (sau nu) cat cere asa cum fiecare stie cat trebuie sa plateasca (sau nu) ptr un lucru bun.

Ca fapt divers ...o verificare/revizie/reparatie la o pompa poate fi de la 150 lei (verificare) ...pana la aproape de mia de euro ...asa ca idee ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare