koais Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 (edited) Salutare! De ce? Pentru ca strang bani de noul Jimny Ce vand: Suzuki Jimny 2001 cu geamuri electrice 130 000 km Ce modificari are: Motor de 1.6 de pe o liana de 110cp non vvt montat acum 2 ani si merge perfect cu ulei motul Ambreaj de pe liana de 1.6. De ce? E mai mare si permite si o usoara patinare comparativ cu cel de Jimny care este mai mult on/off Inaltare din suspensie de 4" cu brate noi HD pentru corectia de unghi si mutarea puntii fata inspre bara, limitatoare de cursa noi, montate acum 1 an Cutie de transfer de Samurai 413 cu kit Lowrange de 4.16 si suport HD, montat acum 1 an Autodeblocant punte spate Lockright Praguri laterale de fier, prinse in sasiu si pragul de caroserie intarit cu cornier de 6cm Jante 16" cu ET maxim negativ (eu am masurat -35) cu anvelope BFG A/T 30" Troliu 800lbs cu plasma Statie President Grant II cu antena fixa 145cm Vopsea tip Raptor, foarte rezistenta la zgarieturi Sasiul a fost curatat si tratat temeinic anti rugina Caroserie taiata, finisata si tratata pentru a intra anvelope de 31" Overfendere de cauciuc cu intaritura metalica Snorkel Am si rezerva, tot BFG AT, pe acelasi fel de janta Toate modificarile mecanice au fost facute pentru a acomoda si de a functiona perfect cu simex de 31" cu care a rulat la 2 iesiri. Am revenit apoi la A/T pentru ca mi-am dorit un alt fel de iesiri, soft. Se mai da si un set de proiectoare profesionale Bosch de tip flood cu xenon la pachet. Pret: 8000 EUR Contact: Mihai 0735050401 Masina se poate vedea in Bucuresti, este inmatriculat pe numele mamei mele. Poze: Daca imi mai aduc aminte ceva, mai adaug Edited November 27, 2018 by koais Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted December 27, 2018 Author Share Posted December 27, 2018 Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 UP! Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted January 3, 2019 Author Share Posted January 3, 2019 Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 La multi ani! Cu Simex 31" Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted January 16, 2019 Author Share Posted January 16, 2019 (edited) Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 Update pret 7500 eur Update motiv: Ma mut in UK. Update accesorii: un set de jante de Al, un high-lift, o sufa cinetica, o sufa elastica ARB, niste piese, un circuit de A/C, compresorul de A/C este pe motor montat si functional. Edited January 18, 2019 by koais Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted January 25, 2019 Author Share Posted January 25, 2019 Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 Astept oferte. Pret negociabil. Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted February 20, 2019 Author Share Posted February 20, 2019 Hopa sus! Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted April 17, 2019 Author Share Posted April 17, 2019 Up! 4999 EUR. Masina se afla de acum in Constanta Contact: 0766 604 393 Andra (sotia) Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex1500ro Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Se mai vinde masina sau a fost vanduta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts