koais Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 (editat) Salutare! De ce? Pentru ca strang bani de noul Jimny Ce vand: Suzuki Jimny 2001 cu geamuri electrice 130 000 km Ce modificari are: Motor de 1.6 de pe o liana de 110cp non vvt montat acum 2 ani si merge perfect cu ulei motul Ambreaj de pe liana de 1.6. De ce? E mai mare si permite si o usoara patinare comparativ cu cel de Jimny care este mai mult on/off Inaltare din suspensie de 4" cu brate noi HD pentru corectia de unghi si mutarea puntii fata inspre bara, limitatoare de cursa noi, montate acum 1 an Cutie de transfer de Samurai 413 cu kit Lowrange de 4.16 si suport HD, montat acum 1 an Autodeblocant punte spate Lockright Praguri laterale de fier, prinse in sasiu si pragul de caroserie intarit cu cornier de 6cm Jante 16" cu ET maxim negativ (eu am masurat -35) cu anvelope BFG A/T 30" Troliu 800lbs cu plasma Statie President Grant II cu antena fixa 145cm Vopsea tip Raptor, foarte rezistenta la zgarieturi Sasiul a fost curatat si tratat temeinic anti rugina Caroserie taiata, finisata si tratata pentru a intra anvelope de 31" Overfendere de cauciuc cu intaritura metalica Snorkel Am si rezerva, tot BFG AT, pe acelasi fel de janta Toate modificarile mecanice au fost facute pentru a acomoda si de a functiona perfect cu simex de 31" cu care a rulat la 2 iesiri. Am revenit apoi la A/T pentru ca mi-am dorit un alt fel de iesiri, soft. Se mai da si un set de proiectoare profesionale Bosch de tip flood cu xenon la pachet. Pret: 8000 EUR Contact: Mihai 0735050401 Masina se poate vedea in Bucuresti, este inmatriculat pe numele mamei mele. Poze: Daca imi mai aduc aminte ceva, mai adaug Editat Noiembrie 27, 2018 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 UP! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 La multi ani! Cu Simex 31" Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 Update pret 7500 eur Update motiv: Ma mut in UK. Update accesorii: un set de jante de Al, un high-lift, o sufa cinetica, o sufa elastica ARB, niste piese, un circuit de A/C, compresorul de A/C este pe motor montat si functional. Editat Ianuarie 18, 2019 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Re: Vand Suzuki Jimny 1.6 Astept oferte. Pret negociabil. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 20, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2019 Hopa sus! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 17, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2019 Up! 4999 EUR. Masina se afla de acum in Constanta Contact: 0766 604 393 Andra (sotia) Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex1500ro Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Se mai vinde masina sau a fost vanduta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate