mushudog Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 (editat) Salut! Am gasit una mai noua, pe care o stiu, ...prin urmare o scot pe a mea la vanzare (deocamdata doar pe forum) Istoricul masinii de cand e la mine e aici https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96548-Noua-mea-masina . Se poate vedea acolo tot ce am facut la masina. Sumarizat: - Model 2005 (fabricat 11/2004), 7 locuri - KM 279128 (aparent am facut 9000 de km cu ea anul asta) - Sasiu fara rugina ( vroiam sa ii fac tratament pt iarna , dar nu il mai fac sa nu creada cumparatorul ca e ceva de ascuns) - Piele, scaune incalzite fata, AC . Bord imbracat in piele (cu mentiunea din postul dedicat) - OME +5 noi - Roti 35 STT PRO + jante aliaj - Troliu nou (l-am folosit de 2 ori)- Powerwinch 12000 Extreme HD-SR cablu sintetic - Powerbox - se simte diferenta (are ~200 cai) - Valve tilix/ ceas boost control - Turbina refacuta, filtre, uleiuri etc - Bujii noi, comandate azi. Tot felul de maruntisuri pe care nu mi le mai amintesc...a fost bibilita masina. pret 12000 eur, fiscal pe loc (fara roofrack /cort - pe alea nu le vand) . Tel 0731307601 Nu ma intereseaza schimburi sau alte combinatii ! Masina poate fi testata in orice conditii si verificata le ce mecanic se vrea. Nu merg: bec marsalier, instalatia de la carlig am dat-o jos (ca am agatat-o), stropitoarele de la faruri - e iesit un furtunas , a functionat initial. Polish de padure, fisurata putin bara fata intr-un colt . Antena radio am rupt-o, am radioul original; navigatia originala e dezactivata (scoasa mufa ca tot cerea dvd-ul).Punte fata dreapta (parca) - am urma mica de ulei scurs. Revin cu poze proaspete - gasiti mai multe in postul masinii. [ATTACH=CONFIG]291712[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291713[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]291714[/ATTACH] Editat Decembrie 5, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate