alin-jeep Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 (edited) Pana la urma m-am hotarat sa va prezint masina mea actuala . JKU Rubicon care are din fabrica: - punti Dana 44 cu blocanti comandati electric -Rapoarte 4,1/1 in punti -Raport 4/1 in cutia de transfer -bara stabilizatoare fata deconectabila la buton -motor 2,8 crd , 177 cp -cutie de viteze automata 545 re ...la care am adaugat : - roti de 40 Maxxis Trepador sticky -suspensie - arcuri Rock Crowler 3,5 inch - amortizoare FOX cu rezervor -pedal box -troliu Ironman fata -bara fata Raptor -Planetare fata RCV -amortizor directie Bilstein 5000 serie -Bare directie AEV - Edited December 9, 2018 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Re: Wrangler JKU Rubicon + 40 inch tire Suna interesant :) , mai ales ma atrag la ea cele Trepadoare si rapoartele din cutia de transfer 4 la 1 :wink:. Da poze nu sunt cu masina ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoghi Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Poze bre !! Am in curte un englez si un american :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Da punti de patrol cand ii pui bre? Ca o cam ai de ceva vreme.... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts