alin-jeep Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 (editat) Pana la urma m-am hotarat sa va prezint masina mea actuala . JKU Rubicon care are din fabrica: - punti Dana 44 cu blocanti comandati electric -Rapoarte 4,1/1 in punti -Raport 4/1 in cutia de transfer -bara stabilizatoare fata deconectabila la buton -motor 2,8 crd , 177 cp -cutie de viteze automata 545 re ...la care am adaugat : - roti de 40 Maxxis Trepador sticky -suspensie - arcuri Rock Crowler 3,5 inch - amortizoare FOX cu rezervor -pedal box -troliu Ironman fata -bara fata Raptor -Planetare fata RCV -amortizor directie Bilstein 5000 serie -Bare directie AEV - Editat Decembrie 9, 2018 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Re: Wrangler JKU Rubicon + 40 inch tire Suna interesant :) , mai ales ma atrag la ea cele Trepadoare si rapoartele din cutia de transfer 4 la 1 :wink:. Da poze nu sunt cu masina ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Poze bre !! Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Da punti de patrol cand ii pui bre? Ca o cam ai de ceva vreme.... Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate