geticul Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Am avut accident cu masina si acum vreau sa o vand asa cum este. A vazut-o un mecanic si asta este cam ce a vazut ca e afectat fara sa o ridice pe elevator: - Partea stanga fata – tot ce tine de directie si suspensie este afectat - Radiator spart - Vas expansiune ulei cutie spart - Posibil motorul sarit de pe suporti in spate de la impact (trebuie urcata pe elevator) - Axul cardanic rupt (de la impact sau de la transportul de la locul accidentului care a fost facuta cu furca nu cu platforma). - Usa stanga fata deplasata cu tot cu stalp. - Far stanga cu cel de ceata - Bara fata. Cam astea ar fi la prima vedere ce e afectat la masina. Modelul este Pajero 2007 3,2 care are in dotare si in functiune (sper): - Turbina noua originala de 2 ani - Rezervor de combustibil pus in octombrie - Sistem multimedia Parot cu ecran si bluetooth - 4 roti complete (roata din stanga fata distrusa, dar rezerva acelasi model ca celelalte). - Carlig. Inainte de vizita mecanicului as fi vrut sa cer 3000 euro, dar dupa aceasta vizita ma multumesc cu 2000 euro. Masina este in Judetul Timis, langa Timisoara. Telefon de contact: 0742083612 (momentan numai pe whats app pana dupa anul nou) - Emanuel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Decembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Re: Pajero 2007 lung - pentru dezmembrare Linkul de prezentare al masinii, de cand am luat-o si pana la accident este https://forum.club4x4.ro/showthread.php?89271-Pajero-MK4-2007-Negru-autoutilitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Februarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2019 Se poate inchide, am dat-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate