med_max Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Discovery 2 Facelift 2003 - Manuala 2.5 TD5 Autoutilitara 2 locuri / impozit mic - are si bancheta spate ... am si tava mochetata Schimbat: Bucsi / Pivoti / Bara HD + Telescop fata HD Terrafirma / etc... se vad toate noi. Anulat EGR / Am si EGR daca se doreste a fii remontat Schimbat Injectoare + 2 de rezerva Schimbat perne de aer Geamuri electrice fata / spate Oglinzi electrice Clima bi zonala Anvelope General Grabber AT2 - 5 buc inclusiv rezerva - toate r18 jante aliaj originale Trapa fata / spate Masina a fost folosita la iesiri in natura cu copii ... Doresc schimb cu Patrol GR II LWB Automat y61 - 4 usi - min 2006 + dif Este a 3-a masina si sta degeaba ... Vreau sa mai scap din ele si sa raman eu cu Patrolu ca masina de zi cu zi ... sotia are alta ... Contact doar aici / whatsapp ... nu sunt in tara ... ajung la jumatatea / spre sf lui ianuarie. 0721969707 Mai sunt lucruri de estetica care mai trebui facute dar nu cine stie ce ( tipice Disco 2) ... masina nu a facut offroad Totul functional ... Masina se da cash sau la schimb + diferenta pt. Patrol Din pacate nu am poze ... decat 1 - nu am prevazut vanzarea ... Mi s-a pus pata .... :grin: Pret 4500e - Negociabil LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Re: De Vanzare LandRover Discovery 2 - 2003 / Schimb Cu Patrol LWB Automat GR II - Y61 - dupa 2006/7 :ha: nu te-ai gandit tu rau , sa ramai cu masina de zi cu zi Patrolu . Si la mine tot Patrolu pe Simexuri e masina de zi cu zi :wink:. Iti doresc sa poti face schimbul cat mai curand . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Decembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Re: De Vanzare LandRover Discovery 2 - 2003 / Schimb Cu Patrol LWB Automat GR II - Y61 - dupa 2006/7 :ha: nu te-ai gandit tu rau , sa ramai cu masina de zi cu zi Patrolu . Si la mine tot Patrolu pe Simexuri e masina de zi cu zi :wink:. Iti doresc sa poti face schimbul cat mai curand . Ms fain ... am un Santa Fe acum ... pe langa asta ... si nevasta-mea o jetta ... am reusit sa o vrajesc sa ii dau Santa Fe-ul ... si sa imi iau eu un Patrolache ... Am gasit ceva dragut ce vreau eu ... dar sa o dau pe asta prima data :banana Mi se pare fain Patrolache ... cu nishte 35''-uri ca DD :grin: LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Re: De Vanzare LandRover Discovery 2 - 2003 / Schimb Cu Patrol LWB Automat GR II - Y61 - dupa 2006/7 Discovery 2 Facelift 2003 - Manuala 2.5 TD5 Pret 4500e - Negociabil Doresc schimb cu Patrol GR II LWB Automat y61 - 4 usi - min 2006 + dif Un Patrol dupa 2007, adica un CRDI in mintile lui sub 12.000 euro nu prea ai sanse sa il gasesti. Poate o sa ai noroc ...cine stie ... Am doi ofertanti cu bugete 12.000-15.000 euro care cauta CRDI si nu prea le-am gasit nici macar in acest buget o masina care sa ii multumesca si cautam de cateva luni bune... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Re: De Vanzare LandRover Discovery 2 - 2003 / Schimb Cu Patrol LWB Automat GR II - Y61 - dupa 2006/7 Ma uit si eu dupa ceva asemanator....tre sa fie un curent. Am vazut asta: https://www.autovit.ro/anunt/nissan-patrol-gr-ID7GveoT.html#6c78f6b3ce N-am legatura cu masina , proprietarul, etc, pare un preț atractiv. Up pentru Disco :) ! The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate