lee99 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Re: explicatii super select 4H Si atunci un Sharan sau un Multivan,ambele 4x4 permanent,de ce nu derapeaza asa usor pe acelasi traseu alunecos? O fi facut asa aiurea Mitsubishi tractiunea asta multifunctionala?:cn Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Re: explicatii super select 4H Deja comparati mere cu pere ! Tractiunea e una si Derapajul alta !!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Re: explicatii super select 4H asta am vrut sa zic si eu, mere cu pere conteaza si cauciucrile, si raportul masa/putere etc. ca regula generala, curba + aderenta mica + gaz = fuge (formula din fizica cuantica a bocancului :D ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Salutari. Regasiti mai sus un filmulet relevant in care este demonstrata functionarea sistemului super select. Referitor la subiectul initiatorului acestui topic, se pare ca in pozitia 4H, la plecarea de pe loc, se transmite cuplu catre puntea fata doar cu ESP (Traction Control) decuplat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dir_raif Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Salut! Sunt mai nou printre voi si am o problema cu Pinin-ul meu! Nu cupleaza 4H am schimbat și cutia de transfer la fel stie cineva ce se intampla? Sau e un topic unde pot sa aflu care e problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 11, 2021 Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Esti sigur ca nu cupleaza? Sau doar nu se aprind becurile in bord? "butelia" de vacuum e ok, nu e sparta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate