Mirceas Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Salut. Nu se face nici o iesire la sfarsit de ianuarie? Hai macar sa ne strangem 5-6 masini si sa facem un traseu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirtbones Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 (edited) Re: Iesire zona Lipova-Moneasa Salut :h5 Daca se pupa cu programul de munca din perioada in care stabiliti as veni si eu. :grin: Sper sa se stranga lumea. Numai bine. Edited January 2, 2019 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 (edited) Re: Iesire zona Lipova-Moneasa Salut, as fi si eu interesat, in 24 ianuarie (Joi), e zi liberal de la stat, vineri concediu si iaca weekend-ul prelungit. exista propunere de traseu? Edited January 2, 2019 by marga2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Re: Iesire zona Lipova-Moneasa #Mirceas, ai un traseu in minte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Re: Iesire zona Lipova-Moneasa #Mirceas, ai un traseu in minte? Daca ajung eu cumva , va duc eu ca stiu mai multe variante. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Re: Iesire zona Lipova-Moneasa Daca ajung eu cumva , va duc eu ca stiu mai multe variante. N-ar fi rau. Vroiam sa iti raspund topicului tau cu iesirea la Garana, eu vreau sa vin, voi confirma telefonic in saptamana cu pricina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirceas Posted February 28, 2019 Author Share Posted February 28, 2019 Scuze pentru inactivitatea din ultima perioada. Haideti sambata 2 martie la o tura scurta prin imprejurimi. Tel 0771566475 Sunt deschis la orice propunere de traseu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirtbones Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Salut. Eu sunt plecat din tara weekendul acesta. Nu ajung. Daca se amana pe alt weekend sau mai facem alta iesire anuntata putin mai din timp, macar cu 5 zile inainte. :grin: Daca mergeti, distractie. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts