samurai Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Propun o iesire in weekendul 18-19-20 ianuarie cu plecare din Timisoara vineri, cazare la Garana , cu retur duminica. Daca e cineva intetesat astept raspuns aici. Propun un traseu cunoscut , cel putin de mine, unde trebuie putin muncit, dar f frumos. Tel 0730131001 Dorin. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Re: Iesire Timisoara-Garana. Cine e Timisoara ca n-am auzit de ea....de Garana da :P :x:x:x Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 Re: Iesire Timisoara-Garana. Cine e Timisoara ca n-am auzit de ea....de Garana da :P :x:x:x Rog un admin sa scoata mesajele de umplutura din topicul meu. Multumesc. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriciu Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Re: Iesire Timisoara-Garana. Rog un admin sa scoata mesajele de umplutura din topicul meu. Multumesc. Va rog sa folositi functia search Iesire zona Lipova-Moneasa Salut. Nu se face nici o iesire la sfarsit de ianuarie? Hai macar sa ne strangem 5-6 masini si sa facem un traseu! poate va coafeaza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 Re: Iesire Timisoara-Garana. Va rog sa folositi functia search Iesire zona Lipova-Moneasa Salut. Nu se face nici o iesire la sfarsit de ianuarie? Hai macar sa ne strangem 5-6 masini si sa facem un traseu! poate va coafeaza :) In perioada aia sunt cu nevasta-ta la Viena. Vazusem postarea cu Lipova inainte sa deschid un topic nou. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marga2 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Re: Iesire Timisoara-Garana. Referitor la topicul "Lipova-Moneasa" sfarsit de ianuarie e destul de ambiguu, va fi o iesire de o zi, sau e nevoie de cazare? Eu as veni cu mare drag daca e o iesire scurta cu plecare dimineata si intoarcere seara, fiind destul de aproape de Timisoara. Topicul "Garana" - Samurai a initiat, el e unul, eu vreau sa vin, as fi al doilea, #patriciu vei participa la iesirea "Garana"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts