Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 INtentionez sa ies cu niste amici prin muntii orastiei in acest sfarsit de saptamana. Eu plec vineri dimineata la ora 1.30 din Bucuresti si pana luni sunt in zona Deva-Hunedoara pe coclauri. Cine doreste, sa ma contacteze. Daca ne strangem mai multi, dormim sus sambata noaptea. Cu ursu' :h5 Ma puteti contacta lejer si pe tel, l-am lasat la contacte Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.07 Mai sunt locuri? :D Ca m-as baga si eu! Vin sa votam cu ursul! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.07 Fratilor...a-ti luat-o offroad rau.....sa ma scuzati... :sr As intreba din ce gara si daca mai sunt bilete in vagonul vostru.... :ha: :ha: :ha: .ce dreak sunt detaliile astea? faceti misto de noi sau este serios? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.07 ce dreak sunt detaliile astea? faceti misto de noi sau este serios? Acuma si tu. Ce mi 29.11.07 ce mi 29.11.08. E tot una. M-as fi urcat si eu in trenul asta, doar ca pe 30 o sa vomez toata ziua, asa ca o sa fiu putin ocupat. Bafta mare pe coclauri :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.07 :ha: :ha: :ha: nu ma pot abtine eu as merge dar nu vreau sa dorm cu ursu` :ha: ursule mergi si tu? esti la votare?.................. aaa da stai ca se voteaza abia in 2008 :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 :sr e in 2008 Sunt dus rau de tot,. am doua locuri disponibile in masina mea. PLecarea e de pe calea victoriei de la b1 la ora 01.30-01.45 vineri! sunt mai multe posibilitati de soileala.....dar sa aveti saci de dormit ca e mai bine. carne fripta, palinca si foc mare. :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 daca tot veniti in zona asta cugir-orastie, ma gandesc ca vreti sa mergeti la cabana prizlop, ca sigur ursu e plecat :ha: puteti da o tura pana la cugir.sau un telefon 0721945434 si vedem cum ne intalnim.as face si eu o iesire cu voi.;) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Domnilor eu nu pot onora nici macar ca pasager sau bagaj......este w-e in familie :h5 :grin: si este prea departe pt zina sa mearga pina acolo pe jos.......cu 80-90 innebunesc pe drum...... Distractie maxima si asteptam poze! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Domnilor eu nu pot onora nici macar ca pasager sau bagaj......este w-e in familie :h5 :grin: si este prea departe pt zina sa mearga pina acolo pe jos.......cu 80-90 innebunesc pe drum...... Distractie maxima si asteptam poze! Dar tu cu ce viteza circuli de obicei?Eu,dupa Pitesti,pe ruta Valcea,Sibiu,Sebes,Deva etc nu pot merge mai mult de 70 80 maxim din cauza sutelor de tiruri si aglomeratiei de nedescris.radare la tot pasul pe Valea Oltului si nu numai,s-au dus vremurile cand mai aveai unde sa alergi,as zice sarumana sa pot merge cu 90 macar...chiar daca fortez putin,dupa riscante depasiri dau de alte tiruri si tot asa,nu castig absolut nimic decat stres si energie risipita aiurea. :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Off topic : Eu nu pot sa merg cu mai mult nici pe autostrada :grin: din cauza de caucioace si rapoarte cu tomberonul......si sa stai in masina o noapte pina acolo,pentru simbata si dum jumatate de zi........si apoi la drum pt intors......este mult prea obositor,ajung luni la munca teleghidat....asta-i problema...... :sr Daca era ceva mai mult timp sau organizat din timp....poate ma riscam dar asa este prea din scurt,si prea obositor......si mai trebuie sa fiu si luni la birou.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Ar fi tare fain mai ales ca luni e liber. Problema e ca sunt plecat din deva in zilele astea. Am fi fost bine pt ca inca nu e zapada prea mare. e doar de spoiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Veni...vidi..rupti (in traducere libera: venit vazut bulit masina!!!) Ce trebuie sa fac si cum pt a posta un filmulet si doua poze? A...inca ceva: daca pe filmulet cineva a rostit cuvinte d'alea? Le-am zis sa taca....dar erau prea incantati la un moment dat. :ha: :ha: :ha: O fi cineva care sa se priceapa sa puna bip-uri pe film? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Pune-le pe youtube si baga link aici. Bip-urile le mimam noi :grin: Ce-ai patit la masina? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Pai sa le luam pe rand: 1. sarit prin zapada - rupt toba! 2. lovit stanca - rupt cauciuc, directie distrusa 3. cazut pe copac - indoit tabla 4. troliat 4 ore - terminat 1 baterie 5. lovit perete stanca - indoit bara protectie fata 6. cazut in copaci - indoit bara protectie spate Am venit pe roti pana acasa...acum ma scormonesc prin buzunare! :ha: Cand mai mergem??? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: P.S. Spunea cineva aici, bineinteles, luandu-ma la misto, ca pe zapada sunt najpa rau rotile late. Teoretic poti sa mergi si cu ascutitorile prin zapada, cu roti de bicicleta. Practic, pui 31-rile pe 0,3, doi busteni mari, sus, pe portbagaj pt greutate....si hop. Apoi...acolo unde nu ai prapastie pe vreo parte, cu a treia pe greu la 40km/h!!! Simplu! Eficient! (e drept ca uneori...o sa te cam ridici prin aer....apoi ai sa aterizezi! :grin: ) La partea cu aterizatul mi-am rupt eu toba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 "Pozele vorbeste" :ha: Eu am fost w.e. trecut cu baietii din Iasi in muntii Calimani insa nu am reusit sa-mi stric nimic la masina, cu toate ca eram "spargatorul de gheata" adica eu faceam drumul. Doar un prieten a reusit sa-si smulga rezervorul de pe masina, sa i se sparga o conducta de frana si sa-i explodeze o baterie de 150 A :grin: ... nah... face parte din aventura... acuma, dupa o saptamana... daca stau si ma gandesc bine.... nu avea nici un un farmec iesirea daca nu erau si aceste "mici" probleme tehnice :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 mergi tu asa cum spui pe drumuri de munte si vei veni inapoi acasa cu masina in punga...sau la primavara.... ca sa distrugi directia la un Patrol trebuie sa o pocnesti serios...de un bolovan mare...cum de nu l-ai observat....sau era tot Wermachtul si trupele SS pe urmele tale? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Si noi,din Orastie,am avut ceva distractie cu ramas la greu in zapada,dar am reusit sa iesim la lac la Oasa intr-un final.\ Chiar vorbeam de voi despre ce veti gasi in Godeanu,acolo fiindmai mare zapada. la noi s-a terminat din fericire fara incidente tehnice,dar cu distractie maxima prin zapada noaptea...voi posta pozele . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 wwwaiiiiiii astept pozele :D de la tine .iar cele facute de noi o sa le postez eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 O sa pun filmul pe net. Poze cu mine nu am ca nu ma dedublez si am fost singurul cu aparat. Puteam sa evit stanca, dar ori cadeam in prapastie, ori loveam alta masina si riscam sa o arunc in rapa. Am decis sa accelerez si sa sar "bordura" si .... asta a fost. Partea proasta este ca mi-am rupt cauciucul. Acum 5 gume 33-uri....iata ce-mi aduce Mosu' :banana @Pt domnul din Cugir: te-am sunat de 5 ori...si te-am si asteptat. De ce nu mi-ai raspuns macar la telefon sa imi spui ca nu mai mergi cu noi? Ai zis ca o sa suni si nu ai mai facut-o! Mergeam noi cu voi daca vi s-a parut riscant pe Godeanu. A...si...n-am ajuns! :p Ne-am predat la jumatatea drumului dupa ce am dat de nameti de 2 m, viscol, si gheata pe creasta. Am mers legati o vreme sa nu cadem in rape, dar....ffff riscant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 :less OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 @Pt domnul din Cugir: te-am sunat de 5 ori...si te-am si asteptat. De ce nu mi-ai raspuns macar la telefon sa imi spui ca nu mai mergi cu noi? Ai zis ca o sa suni si nu ai mai facut-o! Mergeam noi cu voi daca vi s-a parut riscant pe Godeanu. pana la ora 13 am lucrat acasa, dupa 13:30 m-am intalnit cu baiatul din alba si am plecat cu cativa baieti din cugir catre sureanu.nu am ajuns asa ca am mers catre oasa.pe cand am vrut sa va sun pe voi nu mai aveati semnal .oricum eu fiind fara vechime pe forum nu indrazneam sa va fac alta propunere, cel putin nu inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 http://www.petreniteanu.ro/?p=70 Iata linkul cu filmul. Nu am reusit sa ma filmez pe mine, dar...e cam tot asa. Ce am filmat prin zapada noaptea, nu se vede. (am filmat cu telefonul asa ca....) Am vreo doua poze mai acatarii pe care o sa le pun pe net, doar pt a se vedea cam cat de mare era zapada. Daca stiam ca-mi rup masina m-as fi filmat in masina sa imi amintesc de mecla mea cand am dat cu capul in tavan. Dar nu am anticipat. Data viitoare voi fi pe faza :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 adorabil filmul, :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: . la vale v-ati troliat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 Dai, dai, dai nu te uita la bani... baga tare !!! :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: iesire in muntii orastiei - 29.11.08 DA I NO LASA.................DA I :banana :cl Asta da offroad Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate