Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dilema flanse-Mitsu L200 2007

flyer
 Share

Recommended Posts

Va salut pe toti si totodata ridic si urmatoarea problema

Am un Mitsu L200 2007 si momentan stau rau cu cascavalul. Azi mi-am cumparat cauciucuri de iarna pe care vreau sa le montez pe un set de jenti pe care nu le am :roll: . Am tot cautat in stanga si dreapta dar bugetul nu mai imi permite momentan pt. ca trebuie sa conserv ce am pt. la iarna . In schimb am un set de jenti de VW Passat care sunt cu 5 gauri care nu potrivesc pe L200 (are 6 gaur)i.

Intrebarea este urmatoare: se poate face o flansa care sa imi permita montarea de jenti cu 5 gauri? daca DA atunci care sunt problemele care pot sa apara ulterior ?

Re: Dilema flanse

Va salut pe toti si totodata ridic si urmatoarea problema

Am un Mitsu L200 2007 si momentan stau rau cu cascavalul. Azi mi-am cumparat cauciucuri de iarna pe care vreau sa le montez pe un set de jenti pe care nu le am :roll: . Am tot cautat in stanga si dreapta dar bugetul nu mai imi permite momentan pt. ca trebuie sa conserv ce am pt. la iarna . In schimb am un set de jenti de VW Passat care sunt cu 5 gauri care nu potrivesc pe L200 (are 6 gaur)i.

Intrebarea este urmatoare: se poate face o flansa care sa imi permita montarea de jenti cu 5 gauri? daca DA atunci care sunt problemele care pot sa apara ulterior ?

Din pacate nu poti sa faci flansa de la 6 gauri la 5 pentru ca cel putin un prezon se va suprapune peste cel de sub el indiferent cum decalezi gaurile.

asa e cum zice max

eu am facut asa flanse si am renuntat la un prezon pt janta...

umblam cu 4 prezoane in loc de 5

nu e catastrofa, dar nici bine

tu alegi

e viata ta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Oricum mai este problema jantele de passat sunt facute pentru 1600 kg si nu 3000 inelul central s-ar indoi. Solutia cea mai simpla da jos cauciucurile de vara si pune cele de iarna pe aceeasi jante

Eu am un singur rand de cauciucuri si anume MT pe jenti de tabla. Acelea trebuie sa ramana acolo tot timpul.

Acuma pt umblat pe drumuri normale imi trebuie un set de jenti separat pe care sa montez cauciucurile de iarna / vara.

• 2 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use