LucianFlorin Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 Salutare tuturor! Am nevoie de sfaturi din partea voastră. Urmăresc un Isuzu trooper cu motor de 3.0 159cp dohc diesel. Nu prea știu multe despre ele, dar am mers cu mașina, cuplează bine, arata bine, nu are rugina. În schimb proprietarul spune ca trebuie schimbate oringurile de la injectoare, ca ii amesteca ulei cu motorina. Ce ma sfătuiți sa fac? Mașina e utilitara, adusa din Italia și înscrisă în România anul trecut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Teoretic poate fi asa,nu e cheltuiala mare cu oringurile alea.Tot kitul de oringuri pt injectoare,inclusiv saibele de cupru de la ele e cam 100 eur.Esential e sa nu fie facute modificari pe la motor-sistemul electric sau la cel de alimentare.La fel de bine insa poate pierde mototorina prin injector,si asta complica lucrurile.In rest masina e cam tanc,si ingroapa multe consacrate din acest segment,dar nu prea e cunoscuta. 1 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts