Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

facem gasca de motocross sau endurocross pt.curse!

adamu

Postări Recomandate

Re: facem gasca de motocross sau endurocross pt.curse!

cine vrea sa faca gasca si cu noi :grin: care suntem deja multi :grin: :grin: o asociere intre MotoXtrem si Xtreme Adventure Baia Mare , ce zici ??? cu echipa noastra s-a castigat un Red Bull Romaniacs si un loc doi,la acelasi concurs.

Noi pregatim programa pt anul viitor, sunt deschis la orice fel de discutie :be

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SJ - salutari lui Aron - banuiesc ca despre el e vorba. E scoala buna de enduro in BM. Aron, Tudorel, Costi Ludovic, etc

Eu merg la toate etapele de enduro si ceva etape de off road unde e si moto (Buzau, C-lung si care o mai fi).

Link spre comentariu

salut Ionut,inseamna ca ne stim,eu am concurat mult,la multe etpe de campionat si cupe

de ceva timp am incheiat moto ca mi-am rezolvat coloana vertebrala,dar se pare ca din primavara voi iesi dinou pe 2 roti :banana

da,despre Aron este vorba,la anul se anunta o echipa mai numeroasa pt Redbull Romaniacs

:h5

Link spre comentariu

din pacate noi mergem numai la motocross si endurocross. :sr eu ma dau si la enduro destul de mult,dar numai de placere.nu stiu cu ce se mananca un concurs de enduro.nu am nici o idee nici de regulament,nici de nimic.mi-ar placea,dar nu e nimeni din Medias interesat de ramura asta,asa ca ramanem la ale noastre.desi mi-ar placea.in ultima vreme,cam nu este loc pe unde sa nu ma pot catara.am avut o yama.yz 450 cu 4 viteze,si acum ,de 3 saptamani,mi-am luat una nouacu asta,cu 1-a urci cam pe unde vrei,cu cealalta,daca o lasai usor,iti murea motorul,trebuia sa o ti numai in gaz sau din ambreiaj,daca accelerai mai tare te arunca pe spate.ara mult mai brutala.acum mi-am luat asta(cu toba scurta)si la turatii mici nu mai e asa brutala.merge foarte bine si la enduro.dar si la motocross!!!

Link spre comentariu

@adamu - pai daca te hotarasti sa vii la un enduro vino si iti explic eu regulamentul. E putin mai complicat, insa pana dovedim 2 beri iti fac un rezumat cu ce e important. Insa la cum se fac traseele in ultimii ani nu te descurci cu YZ decat daca esti foarte foarte tehnic. Sunt multe zone tehnice si YZ-ul te va obosi f tare; si risti sa-i prajesti ambreiajul - cu un motor de cross trebuie sa muncesti mult cu ambreiajul.

Poti sa vii la o prima cursa si te inscrii la C (hobby) si apoi vezi singur daca iti place sau nu. La C te descurci sigur cu YZ. Un YZ de 250 cred ca era mult mai manevrabil si mai potrivit pentru enduro.

Mie imi place mult mai mult enduro. O sa vezi ca e altceva sa bagi 120km de poteca pe zi 2 zile la rand decat sa te dai 20 minute in cerc la motocross sau 1-2 ore la endurocross.

Si cel mai frumos e la cursele de off road de la auto care au si clasa moto - acolo nu se repeta traseul si ai ture lungi in fiecare zi.

Link spre comentariu

eu me dau la enduro mult,dar nu exagerat.dupa 40-50 km intr-o zi,adica 3-4-5- ore sunt cam rupt.nu pot sa fac fata 2-3-4- zile la 100 si ceva km pe zi .e mult prea mult pentru mine.am si probleme cu ficatul si fierea si nu prea am voie sa fac efort mare.si la cross 2 manse de 20 de minute e prea mult pentru mine.dar nu ma pot abtine!!!!la motocrss e adrenalina la start si in prima tura cat la 10 curse de enduro.eu cel putin inainte de start sunt tot pe la buda,sunt tot cu hartia igienica dupa mine!!!sunt slabut la start din cauza asta,mi-e frica de accident.dar chiar daca plec printre ultimii de la start,sau se face praf de nu mai vad nimic si plec ultimul,depesesc Garantat 10-15 in prina tura,si pe urma,ma duc constant,mai depasesc ce mai pt,si,locul meu cam este intre 8 si 15 din 30-40 de insi.bine,am mai plecat la stare si pe 2,pe 4 sau 5,si am terminat pe 7-8.daca as pleca printre primii 3 as termina printre primii 5-6 intotdeauna.mentionez ca nu cad aproape niciodata.merg constant.oricum,pentru ca nu ma antrenez absolut nicidata,din cauza bolii si efortului,stiu ca locul meu este 7-15,cu sperante la maxim 5-6.si nici nu risc nimic.nici o accidentare niciodata nu am avut.DOAMNE,MULTUMESC!!!!sper sa nu am parte!O tin pe a mea,poate endur mai incolo.Bafta,si Fara trante!vb.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare