Florin1986s Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Buna ziua dețin un isuzu trooper 3.0 td și pierd foarte multă apă intre pompa de înaltă și electromotor. De sub tabla vine. Ati mai întâlnit careva astfel de problema? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 (edited) Ce euro e,II sau III si care tabla?Pune o poza daca poti.EGR e racit cu apa,si langa joja cumva e un furtunas care iese din galerie,oblic,orientat spre spatele masinii.Cam greu de vazut si de ajuns la el,dar nu imposibil. Edited March 9, 2019 by SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin1986s Posted March 10, 2019 Author Share Posted March 10, 2019 Am dat galeria de admisie jos . Blocul motor este acoperit cu o tabla și sub ea este burete. Mie imi curge apa pe la surubu de masa de sub pompa de înaltă. Exista cumva dopuri la bloc motor ? Ii posibil sa imi fi coridat sau iesit afara? Astazi o sa pun poze. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 Tabla aia de fapt e un plastic si impreuna cu buretele insonorizant acopera capacul motorului,nu blocul.Din ce vad in manual la pag 1825,daca maresti imaginea destul,par a fi 3 dopuri,din care unul exact deasupra surubului de masa.Posibil deci sa se fi corodat sau sa-ti fi inghetat peste iarna( in ambele cazuri daca nu ai avut antigel) si sa-ti piarda pe acolo,picand pe surubul de masa.Surubul de masa nu are de ce sa comunice cu traseul de racire. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Ce ai rezolvat cu pierderea de apa? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin1986s Posted March 18, 2019 Author Share Posted March 18, 2019 Un dop de la bloc sărit. Vechiul proprietar a lăsat apa in motor iarna și un dop la împins afara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts