zander Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Salutare, am fost sa văd un L200 din 2008 și primul lucru de care am fost curios a fost super selectul. Proprietarul nu știe nici el sa o folosească așa ca după încercarea succesivă de a testa toate treptele, 2H, 4H, 4L și 4LLC, mașina fiind cu motorul oprit, ne-am trezit cu maneta blocată în 4LLC dar cu afișaj de 4H și nu am mai reușit sa o scoatem din acel mod. Azi mecanicul a zis ca s-au încercat doua manevre în același timp și de aia s-a blocat, remedierea s-a făcut prin desfacere și aliniere a rotițele zimțate dacă am înțeles bine (nu am fost de fata). întrebări: 1. E normal sa se întâmple așa ceva? Cutia nu ar trebui sa aibă un design/calibrare sa nu permită manevre greșite? 2. Cat costa o cutie super select pt L200 an 2008? 3. Merita sa cumpăr mașina? Îmi este util orice răspuns rapid, încerc sa mă documentez cât pot de repede între timp. mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 1.Super select este numai cutia de transfer, deci nu trebuie sa cumperi intreaga cutie de viteze, o CT in mintile ei te costa 5-700 E 2.Nu e normal sa se blocheze , probabil CT avea ceva probleme, stii vorba aia " vanzatorul STIE ce vinde si cumparatorul plateste NESTIIND ce cumpara !!!" 3.Zic sa dai banii pe o masina care merge pe rotile ei si nu una care urmeaza sa o urci pe platforma si sa o duci la service ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Aprilie 5, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2019 multumesc, am luat-o asa, o s-o duc la reprezentanta pt o diagnoza, vedem apoi ce trebuie facut, cutia aia de transfer nu e asa scumpa pana la urma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Cum s On 4/5/2019 at 9:13 PM, zander said: multumesc, am luat-o asa, o s-o duc la reprezentanta pt o diagnoza, vedem apoi ce trebuie facut, cutia aia de transfer nu e asa scumpa pana la urma... Cum sa a rezolvat problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate