Vizitator klausmusic Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 posting.php?mode=post&f=11#Salutare tuturor , nu am fost de mult pe aici ( si chiar mi-a fost dor ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Magazie CD Poate iti faci timp sa ne spui cine esti de unde ,ce masina ai ..... Pe urma mai vedem cum este cu vanzarile. Pentru vanzari apelati cu incredere la e-bay , okazii etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator klausmusic Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Magazie CD No coment , no post , daca nu am mai fost demult pe aici am crezut ca pozele cu masina si prezentarea mea au ramas scrise pe aici . Dar daca e asa mare bai si deranjez cu anuntul nu mai spun nimic , ma conformez , numai usurel ca nu am dat cu paru !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate