Nmoxx Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Salut, Ma intereseaza un set de bare transversale pentru o GV1, SWB. Daca aveti asa ceva si nu va mai trebuie, poate ne intelegem la un schimb. Din pacate acum nu am cash disponibil sa le cumpar, de accea as prefera un schimb. Pentru schimb am mai multe obiecte: netbook lenovo, telefon mobil A5, kindle, ochelari de soare Nike. Trimit detalii despre produse celor interesati. Multumesc Lucian Lupescu 0757080267 sau PM aici sa va dau link-urile cu produsele de pe olx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Aprilie 29, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2019 Up! Inca caut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Mai 20, 2019 Autor Partajează Postat Mai 20, 2019 Valabil, mai ales ca la inceput de iunie se termina prohibitia si mi-am facut deja planurile de iesit la pescuit. Intre timp am adaugat si un Iphone la obiectele pe care le-as putea da la schimb! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 up!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate