zander Postat Aprilie 6, 2019 Partajează Postat Aprilie 6, 2019 Salutare, In cartea de identificare am variantele: 245 70 R16 111S/ 7JJX16 245 65 R17 111S/ 7JJX17 (optionale) Masina e echipata cu 235 65 R17 si asa a trecut RAR-ul cu toate ca ei au specificat variantele de mai sus in carte. Daca ar fi specificate si in talon cred ca as lua amenda daca as circula cu cele curente... Pentru ca sunt roti de strada, vreau sa imi cumpar ceva de offroad usor-mediu, am inteles ca BFGoodrich sunt cele mai bune anvelope si ma gandesc la varianta AT. Unde gasesc jante specifice offroad si ce sa aleg? ce dimensiuni? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Aprilie 7, 2019 Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Daca folosesti anvelope de dimensiuni standard, ce rost are sa iei alte jante? Cele "specifice offroad" au ET negativ si scot janta mult in afara, asta e avantajul lor, ca sa poti pune anvelope mai mari. Vezi si Maxxis, au un pret mult mai mic ca BF si sunt f multumit de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Aprilie 7, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2019 Pentru masina mea ce jante sunt mai bune, cele de 16 sau 17 ? Fara sa o inalt, ce dimensiuni ar fi ok pt offroad usor-mediu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 la cele doua de 245 anvelopele au acelasi diametru exterior dar la janta de 16 ai raza (distanta dintre sol si janta) mai mare . Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate