SUPERDRAGOS Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 (edited) Ultima achizitie de la vecinii nostri bulgari,pe 25 martie,prin urmare un gunoi pe BG.Provine din IT si printr-o conjunctura favorabila mie a ajuns la un parc auto in Pernik,pe langa Sofia.N-am rezistat tentatiei,prin urmare am luat pe cineva cu masina mare (daca se strica pe drum cotetul sa avem cu ce sa-l tragem),ne-am pus coada pe spinare si ne-am dus la fata locului.Ca de obicei,bugarii ne-au luat-o inainte si in domeniul acesta,la modul ca mi-au dat numere provizorii de export (valabile 3 saptamani).Nu e o regula,fata de la ghiseu il intreaba pe un sef de acolo cat se da pentru Romania,si in decembrie mi-au dat pe 10 zile doar,acum a fost mai generos.. Asadar,cotetul e 2001,3.0 DI cu 160 cai frumosi,123.000 km,piele crem,vopsea originala,climatronic,oglinzi rabatabile. ABS,LSD,cutie in 3 trepte cu overdrive pe a II-a si a III-a,deci in total 5 .Mai are optiune de tractare,de iarna si modul sport (nu fuge mai tare,doar schimba mai tarziu),greu/usor si ce-i mai important TOD-Torque On Demand-Cand se apasa butonul de 4x4 auto,are 70/30 putere spate/fata.Asa merge in mod normal,dar in momentul cand una din rotile fata patineaza,se transfera putere mai multa pe axa fata-60/40 pana la 50/50,fapt semnalizat prin beculete in bord.Asta e noua si pentru mine,n-am studiat-o inca,dar banuiesc ca face asta prin intermediul senzorilor de ABS comunicand cu cutia de transfer printr-un calculator/modul specializat.In 4x4 pe greu are 50/50 direct. Ceva poze zic.. Edited April 6, 2019 by SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Bravos bre, sa le stapanesti sanatos si sa n-ai probleme. Si asta e tot autoutilitara? 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted April 6, 2019 Author Share Posted April 6, 2019 O,da,altfel nu prezinta interes,poa`sa fie si gratis,nu ma tenteaza.Ce n-am vazut pana acum ar fi o utilitara 3.5 V6 benzin,aia ar fi o premiera.De fapt am vazut,dar pe UK. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostface Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 foarte frumoasa jucaria! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted April 10, 2019 Author Share Posted April 10, 2019 (edited) Bravos bre, sa le stapanesti sanatos si sa n-ai probleme. Masina fara probleme nu exista,pe asta am luat-o sa ma tina in priza.Deocamdata i-am schimbat doar un senzor si garnitura de la capac.In rest e superservisata de proprietarul anterior-ca la niciuna pana acum,uleiul e rosu in cutie,si asta spune mult.FActuri in torpedo in valoare de 3000 eur in ultimii 3 ani,cred ca l-a adus la sapa de lemn.. :old In rest merge ceas,doar evacuarea atinge in scut,trebuie sa studiez problema,dar vremea si timpul nu mi-au permis. foarte frumoasa jucaria! -contrar aparentelor e o Frontera cu steroizi..Totul seamana leit dar e un pic mai mare-motor,cutie,spatiu interior. Edited April 10, 2019 by SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts