adresavlad Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 Suzuki Vitara 1998. Masina este foarte bine întreținută, interiorul FOARTE curat, cu instalație GPL Tomasetto trecută în talon. Motorul are capacitatea cilindrică de 1800 cm, patru cilindrii. ITP până în 30 Noiembrie 2019 Toate actele la zi. Ofer fiscal pe loc. Închidere centralizată Airbag șofer și pasager Instalatie GPL Tomasetto BullBar + Praguri aluminiu Aer condiționat funcțional Jante de aluminiu originale Două rânduri de anvelope din care unul de iarnă cu care s-a rulat 500km Cârlig de remorcare Geamuri electrice față + spate. Tinichigeria a fost refăcută anul trecut, deci fără rugină. I-a fost înlocuit contactul. Cutie automata cu overdrive si extrapower Tracțiune: 4x4 greu (reductor) 4x4 usor, 4x2 spate. Preț 3800€ sau schimb, de preferat cu L200, musai automată. 0742248883 Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 20, 2019 Autor Partajează Postat Mai 20, 2019 Preț nou: 3500€€ sau schimb cu ceva mai mare (Mitsubishi sau Toyota) cutie automată. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Iunie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2019 Pret nou: 2800€ Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Iulie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2019 Preț și mai nou: 2600€. Între timp mașina a primit radiator nou. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Octombrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Mașina a plecat la CT. Anunțul se poate închide. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate