Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut să cumpăr un cablu frână de mână pentru Nissan D21 (sau o alternativă de pe alt model mai popular compatibil-eventual cu ceva modificări)

Postări Recomandate

Caut să cumpăr un cablu de frână de mână pentru Nissan D21 (KingCab Hardbody 1989-1990) - Model cu capete sferice (tip bilă)

(sau o alternativă de pe alt vehicul-model mai popular compatibil-eventual cu ceva modificări)

Frâna de mână se află la bord (puține modele am văzut în această configurație) plasticul ce acoperă 40% din cablu este fixat într-un șurub de mașina / pe șină.

Mă poate ajuta cineva cu informații adiționale ? De modele mai populare în această configurație? (am văzut ceva Ford Ranger/Toyota Hilux/LandCruiser) cu același stil de frână

de mână (de care se trage și se fixează prin rotirea manetei)

Orice părere / opinie e bine venită.

(am încercat să repar cea veche dar nu ține bila/sfera pe ea, la prima /2-a blocare ea pică intr-un capăt sau alta datorită forței supuse asupra capetelor).

Mulțumesc

Editat de ediflorianus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Modelele mai vechi de Ford Ranger si Mazda BT 50 au acelasi sistem de frana de mana montat sub bord.

Incearca la un service de Ford/Mazda, poate mai au prin stoc astfel de repere.

Bafta,

"Good goods are never cheap / Cheap goods are never good"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare