ediflorianus Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 (editat) Caut să cumpăr un cablu de frână de mână pentru Nissan D21 (KingCab Hardbody 1989-1990) - Model cu capete sferice (tip bilă) (sau o alternativă de pe alt vehicul-model mai popular compatibil-eventual cu ceva modificări) Frâna de mână se află la bord (puține modele am văzut în această configurație) plasticul ce acoperă 40% din cablu este fixat într-un șurub de mașina / pe șină. Mă poate ajuta cineva cu informații adiționale ? De modele mai populare în această configurație? (am văzut ceva Ford Ranger/Toyota Hilux/LandCruiser) cu același stil de frână de mână (de care se trage și se fixează prin rotirea manetei) Orice părere / opinie e bine venită. (am încercat să repar cea veche dar nu ține bila/sfera pe ea, la prima /2-a blocare ea pică intr-un capăt sau alta datorită forței supuse asupra capetelor). Mulțumesc Editat Mai 7, 2019 de ediflorianus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Salut, Modelele mai vechi de Ford Ranger si Mazda BT 50 au acelasi sistem de frana de mana montat sub bord. Incearca la un service de Ford/Mazda, poate mai au prin stoc astfel de repere. Bafta, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ediflorianus Postat Iunie 10, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2019 Am să comand, sper să fie lungimea corectă. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate