cristian.vasile Postat Iunie 17, 2019 Partajează Postat Iunie 17, 2019 Am masina asta de aproape 4 ani. Chiar e facuta pentru aventura. Cu toate ca am reparat la ea si am schimbat destul de multe piese, niciodata nu m-a lasat in drum. A venit timpul sa o dau altui pasionat. Cu toate ca are niste ani, totul functioneaza. Imi place masina asta si am pus mult suflet. Dotari: - 4x4 Lo/Hi -diferential blocabil. - interior piele - Aer Conditionat, "doua zone" (functioneaza perfect) - incalzire scaune - geamuri electrice - oglinzi reglabile electric - Cauciucuri noi M+S (0 KM - adica le-am pus acum 5 zile) Am schimbat urmatoarele piese: - distributie la 190.000Km - Kit Ambreiaj pe la 210.000Km - Conducte de frana + etrieri + discuri + pompa + servo - pompa servodirectie + reconditionat caseta (nu are joc nici macar putin) - rulmenti + garnituri sfere - roti fata. - toate tobele de esapament + tevi. - macarale geamuri usi fata. - toate bucsele, capete de bara directie. - amortizor directie terrafirma - pompa apa + garnitura "p" . - bateria - intinzator curele accesorii + curele. - vascocuplor Este inscrisa pe numele meu. ITP Valabil . Ofer fiscal pe loc. Mai multe poze am pe: https://lrd1.blogspot.com/ pret: 4000 negociabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Cutia este manuală sau automată? Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manowar Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Cutoate ca nu mai este activitate pe aici, imi permit sa intreb daca anuntul mai este de actualitate.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate